Mergi direct la conținut »
Pensiile nu vor mai veni cu poștașul din 2019. Ministrul finanțelor vrea banii virați pe card
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Pensiile nu vor mai veni cu poștașul din 2019. Ministrul finanțelor vrea banii virați pe card

Pensiile nu vor mai veni cu poștașul din 2019. Ministrul finanțelor vrea banii virați pe card

Pensiile nu vor mai veni cu poștașul din 2019, a declarat ministrul finanțelor, Eugen Teodorovici, care vrea să facă economie la buget. Prin virarea tuturor pensiilor pe card ministrul vrea ca statul să nu mai plătească 600 de milioane de lei comisioane către Poșta Română. Mai mult, el le promite pensionarilor că nici ei nu vor plăti vreun comision la retragerile de bani de pe card.

De Mihai Niculescu,

Sistemul se vrea implementat de la anul, a explicat Teodorovici într-un interviu pentru dcnews.ro. Și în prezent există persoane care au optat pentru primirea pensiilor în contul bancar, cu retragere de pe card, dar aceștia sunt aproximativ 1,7 milioane de pensionari dintr-un total 4,7.

Aceasta înseamnă că 3 milioane de persoane care primesc pensii vor fi afectate de această măsură. Teodorovici a spus că le va oferi și bonusuri pensionarilor care nu vor fi reticenți la această măsură.


Reacţia preoţilor după ce Patriarhia le-a condamnat mesajul „inchizitorial”: „Biserica să-şi judece propriii slujitori?”


 

Close
Închide
  Close