De Flavius Toader,

Prinţul Harry a plecat luni seară din Londra în Canada cu un avion de linie, British Airways. El a plecat însoțit de 5 bodyguarzi și își va vedea pentru prima dată fiul, de când a anunțat că se va rupe de familia regală, scrie Libertateapentrufemei.ro.

Potrivit cotidianul britanic Daily Telegraph, ducele de Sussex a părăsit Regatul Unit după unul dintre ultimele sale angajamente oficiale în calitate de membru al familiei regale.

 

La aeroport, în Canada, îl aștepta o mașină de teren. Harry a plecat împreună cu bodyguarzii lui pe insula Vancouver, unde locuiește într-o vilă de lux alături de Meghan și Archie, mama acesteia și bona copilului. Presa britanică susține că plecarea în Canada a prințului Harry este simbolică și va rămâne pentru totdeauna în istorie.

„Plecarea sa în Canada este simbolică, la numai două zile după ce Palatul Buckingham a anunţat că rupe orice legătură oficială cu ducii de Sussex”, a scris The Telegraph.

 

Acesta a refuzat să participe la recepţia care a avut loc luni seară şi care a fost organizată de prinţul William și de Kate, la Palatul Buckingham.

La coborârea din avion pe aeroportul internațional Victoria, prințul Harry avea un zâmbet larg și părea foarte fericit că s-a întors la familia lui. În acest timp, Meghan a fost surprinsă în parc, îmbrăcată lejer și cu căciulă, în timp ce îl plimba pe Archie și pe cei doi câini.

 

Nici Harry nu ieșea cu nimic în evidență și părea cu totul alt om, relaxat și cu zâmbetul de buze, în timp ce în Marea Britanie paparazzii l-au surprins doar supărat și încruntat.

Aeroportul se află la o distanță de 10 minute de mers cu mașină până la vila în care locuiesc, casa unui prieten misterior al cuplului. Protecția celor trei este în continuare plătită din banii publici ai britanicilor.

Citeşte şi:

ULTIMA ORĂ. Șapte școli și grădinițe din București au fost închise luni. Care sunt motivele

Adriana Nedelea LA FIX: În Franța nu se mai vinde paracetamol la liber. Ce spun ANM și Colegiul Farmaciștilor despre o astfel de interdicție în România

Cum au ajuns neonaziștii din SUA să citeze din Corneliu Zelea Codreanu

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 4 iunie 2020. Scorpionii vor învăța lucruri noi, Capricornii au parte de schimbări majore ale intereselor
HOROSCOP
Horoscop 4 iunie 2020. Scorpionii vor învăța lucruri noi, Capricornii au parte de schimbări majore ale intereselor