Mergi direct la conținut »
Prințul Charles și soția lui, Camilla Parker Bowles, vin la București pe 29 martie
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Prințul Charles și soția lui, Camilla Parker Bowles, vin la București pe 29 martie

Prințul Charles și soția lui, Camilla Parker Bowles, vin la București pe 29 martie

La sfârșitul lunii martie, prințul Charles și soția sa, Camilla Parker Bowles, ducesă de Cornwall, vor veni în România, în cadrul unei vizite în Europa. Informația a fost dezvăluită de președintele Austriei, Alexander Van der Bellen, publicând marți scrisoarea oficială a guvernului britanic, ce anunță vizita regală. Acesta a precizat că moștenitorul coroanei britanice și soția lui vor ajunge pe 29 martie la București, iar pe 5 aprilie în Viena, după o oprire în Italia.

„Guvernul britanic i-a rugat pe prințul de Wales (aka prințul Charles) și pe Ducesa de Cornwall (aka Camilla) să viziteze Europa între 29 martie și 6 aprilie 2-17. Turneul va începe în România- prințul va veni la București și în zonele din apropiere din 29 martie până pe 31 martie. Prințul și ducesa vor merge apoi în Italia și la Vatican de pe 31 martie până pe 4 aprilie, iar apoi vor sta la Viena de pe 5 aprilie până pe 6 aprilie”, scrie în scrisoarea oficială.


Prințul Charles deține,  printre altele,  o casă în Viscri, care este deshisă turiștilor. Dormitorul pe care prințul însuși l-a decorat și îi este cea mai dragă cameră din pensiune costă 85 de euro pe noapte, acesta fiind prețul pe care trebuie să-l plătiți pentru a dormi în patul regalității.

Conacul din Valea Zalanului sau pensiunea din Micloșoara, deținute de acesta, și-au deschis ,de asemenea, porțile pentru turiști. Prințul a descoperit pentru prima data frumusețea Văii Zalanului în urmă cu aproape 20 de ani și de atunci a spus lumii întregi cât de minunată este România.

Close
Închide
  Close