Mergi direct la conținut »
DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
8 dec. 2022 Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

REALIST DESPRE ÎNFRÂNGEREA SCHENGEN. „Ei încearcă să mascheze problemele interne cu «victorii» externe, dar nu cred că suntem la nivel Schengen”

« Înapoi la articol

Comentarii (5)

Cronos666   •   08.12.2022, 22:22

De unde stie asta daca suntem sau nu de șenghen!? Ce treaba mai are asta cu tara mea. Nu locuieste aici...

Jumbo   •   08.12.2022, 20:37

Slugi. Colonie de mana a 7 a. Presuri. Carpe. Sclavi. Deșeuri

dr.jivago   •   08.12.2022, 18:52

,,Glanetasii,, de ocazie apar de nicaieri... Cu idei savante,, nu suntem de nasul Europei,, pana la, suntem saraci si nevoiasi... Cam asta e discursul romanilor ,,ajunsi,,... Ajunsi in Europa cu efigia pe frunte ,, Voi ce mai cautati pe aici?,, Mai nenea austriacu' dar de solidaritate ai auzit? Sau numai cand facem economie ca sa le dam ioropenilor ceva gaze... Daca ne am lua dupa vocalizele parerologilor de export, Spania ,Portugalia care in perioada interbelica erau vai de mama lor ,sub nivelul Romaniei ,nu ar mai fi profitat de solidaritate ,de fonduri europene imense. Vezi Lisabona!.Dar Germania dupa raboi? Noroc de planul Marshall. Oameni strambi ne inchid usa-n nas dar si ptr. ca n-avem Coloana Infinitului in noi. Nu la Tg Jiu!

floris   •   08.12.2022, 16:41

o fi nu o fi, nu asta e problema ci motivele pt care nu am fost acceptati ! cand o singura tara se opune numai ca asa vrea ea deja ma duce cu gandul la autotalitarism si nu spre democratie. austria sa iti fie rusine pt ce ai facut, sper sa iti dai foc si sa arzi cu petrolul si gazul promis de rusi ca sa faci asta !

ivryernest   •   08.12.2022, 16:18

Are dreptate — România încă nu este la nivel Schengen.

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Parteneri
Close
Închide
  Close