Mergi direct la conținut »
Rita Mureșan, cu ochii în lacrimi. "Am făcut atac de panică. Am fost stropită cu apă de Nelu"
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Rita Mureșan, cu ochii în lacrimi. "Am făcut atac de panică. Am fost stropită cu apă de Nelu"

Rita Mureșan, cu ochii în lacrimi. „Am făcut atac de panică. Am fost stropită cu apă de Nelu”

Creatoarea de modă Rita Mureșan a izbucnit în plâns la emisiunea moderată de Teo Trandafir la postul de televiziune Kanal D. Acesta nu și-a putut reține lacrimile când a vorbit despre bunul ei prieten, creatorul de modă Răzvan Ciobanu.

De Dana Aramă,

 

„Am făcut atac de panică în dimineaţa aia (n.r. când a murit Răzvan Ciobanu). Am fost stropită cu apă de Nelu (n.r. fostul ei soţ) Nu am mai avut aer. Eram la Constanţa, la tatăl fetelor mele, petreceam Paştele acolo, venise şi una dintre fete în România. Nu mi-a venit să cred”, a declarat Rita Mureşan.

„Simt. Eu am şi calităţi extrasenzoriale. Eu văd. Dacă închid ochii îl văd de mână cu Iisus”, a mai spus creatoarea de modă.

Datorită calităților sale extrasenzoriale, Rita Mureşan este convinsă că în curând va afla ce s-a întâmplat cu Răzvan Ciobanu în noaptea accidentului.

„Nu am fost în stare zilele acestea, dar o să reuşesc. Am o conexiune specială cu Tatăl Ceresc şi sunt sigură că voi primi răspunsuri. Le voi spune, dacă am voie să spun”, a încheiat ea.

Designerul Răzvan Ciobanu a murit, duminică noaptea, într-un accident rutier produs în localitatea Săcele din județul Constanța. Mașina în care a murit designerul Răzvan Ciobanu nu se afla în proprietatea creatorului de modă. Trupul neînsuflețit al lui Răzvan Ciobanu a fost depus marți la capela cimitirului Progresul din BucureștiÎnmormântarea a avut locjoi, 2 mai 2019. 


Citește și:

A murit actrița Ilinca Tomoroveanu! Avea 77 de ani și era directorul artistic la Teatrului Național București

 

Close
Închide
  Close