Mergi direct la conținut »
Samsung Galaxy Z Flip, noul telefon pliabil al grupului coreean, va fi prezentat oficial marți. Cum arată modelul
Tehnologie Libertatea > Ştiri > Tehnologie

Samsung Galaxy Z Flip, noul telefon pliabil al grupului coreean, va fi prezentat oficial marți. Cum arată modelul

Grupul sud-coreean Samsung va prezenta marți Samsung Galaxy Z Flip, un nou model de smartphone pliabil lansat de companie, dar și o nouă versiune a Galaxy S, încercând să își revitalizeze vânzările, după ce a cedat coroana în fața Apple în ultimul trimestru din 2019, scrie Reuters.

De Daniel Ionașcu,

Samsung a suprins audiența, prezentând o reclamă la noul Galaxy Z Flip încă din timpul ceremoniei de decernare a premiilor Oscar.

Modelul este așteptat să fie mai ieftin decât precedentul Galaxy Fold, care costa 1.980 dolari, în principal datorită faptului că ecranul este mai compact.

Noul model nu se va mai ”împături” lateral, așa cum era Galaxy Fold, care se putea transforma într-o tabletă de 7,3 inchi.

Noul Galaxy Z Flip va fi similar cu vechile modele flip, lansate acum 15 ani și făcute populare de celebrul Motorola RAZR V3.

Reclama la noul Samsung Galaxy Z Flip a fost difuzată la ceremonia de decernare a Oscarurilor

Neil Mawston, analist la Strategy Analytics, susține că modelele pliabile sunt scumpe și greu de produs, acestea fiind lansate ca produse super-premium cu scopul de a realiza un efect de ”halou”, care să se disipeze asupra întregii game de produse realizate.

Mai exact, Samsung ar părea o companie mai inovativă și astfel ar avea de câștigat și în privința vânzărilor celorlalte produse.

Potrivit CNET, prețul acestuia va fi de 1.400 de dolari.

Lista cu toate restricțiile care vor fi ridicate de la 1 iunie. De luni, ieșirea din localitate se face fără declarație
Recomandări
Lista cu toate restricțiile care vor fi ridicate de la 1 iunie. De luni, ieșirea din localitate se face fără declarație
 

Trei noi variante pentru Samsung Galaxy S20

Samsung este de așteptat să prezinte trei noi variante pentru Samsung Galaxy S20, tot așa cum anul trecut a lansat S10, S10+ și S10e, o variantă mai compactă.

Conform CNET, Galaxy S20 va costa 850 de dolari, Galaxy S20 Plus va fi 950 de dolari, iar Galaxy S20 Ultra va fi 1.200 de dolari.

Samsung Galaxy S20 FOTO XDA Developers

Samsung a pierdut prima poziție în topul producătorilor de smartphone-uri în fața Apple în ultimele trei luni ale anului trecut, datorită vânzărilor mai bune pentru iPhone 11.

Totuși, Samsung s-a menținut pe primul loc pe întreg anul 2019, însă Huawei a depășit Apple și a ajuns pe poziția a doua.

Pe măsură ce coronavirusul face ravagii în China, Samsung este văzută ca fiind una dintre cele mai puțin afectate companii.

Close
Închide
  Close