MENIU CAUTĂ

Scandal la mormântul Ionelei Prodan după funeralii. Totul a pornit de la lumănâri

Distribuie

A fost scandal la mormântul Ionelei Prodan după funeralii. Totul a plecat de la lumânările puse pe mormântul funarar din granit, extrem de scump.

Interpreta de muzică populară Ionela Prodan a fost înmormântată cu mare fast joi, 19 aprilie, la Cimitirul Bellu din Capitală. Ionela Prodan a încetat din viață pe 16 aprilie, la vârsta de 70 de ani, din cauza unei boli grave la pancreas.

După ceremonia de înmormântare, a fost scandal la mormântul legendarei artiste, potrivit stirilekanald.ro.

La locul de veci a avut loc o discuție foarte aprinsă între angajații Cimitirului bellu și cei veniți să-i aducă un ultim omagiu acesteia.

Admiratorii vedetei s-au îngrămădit să pună lumânără pe locul de veci din granit, despre care s-a spus că ar fi costat în jur de 15.000 de euro.


 „Nu mai puneți, oameni buni, lumânări aprinse pe granitul asta scump, că îl distrugeți. Aveți puțin respect pentru mormântul femeii”, au tunat și fulgerat doi bărbați de la ACCU.

  „Ce te ataci, bre, așa? Ăștia sunt plini de bani, au de unde să-i facă altul”, a replicat o femeie.

De aici a pornit o adevărată zarvă, lucrurilr calmându-se abia după câteva minute.


Citește și: REPORTAJ/Pompierul care stinge incendii și salvează vieți este, în timpul liber, pictor de icoane. ”Nimic nu m-ar putea determina să renunț la pictură”


 

Citește mai multe despre ionela prodan, cimitir, lumânări și mormant pe Libertatea.

Comentarii