MENIU CAUTĂ
01 Aug. 2018 20:11 , de Cătălin Schipor

VIDEO&FOTO/ Șeful OPC Constanța și colegii săi, agresați pe o terasă din Neptun în timpul unui control. Poliția face anchetă

Distribuie

Șeful Oficiului pentru Protecția Consumatorilor Constanța, Horia Constantinescu, și colegii săi, susțin că au fost agresați în timpul unui control pe care intenționau să îl facă pe o terasă din Neptun. Poliția Județeană Constanța face anchetă și audiază persoanele implicate în conflict.

Echipa de control a OPC Constanța, condusă de șeful instituției, Horia Constantinescu, a fost agresată în timpul unui control la o terasă în stațiunea Neptun. Șeful Protecției Consumatorilor spune că s-a ales cu un dinte rupt și mai multe semne pe corp.

Horia Constantinescu a mers la Poliţia Neptun, unde a reclamat faptul că el și colegii săi au fost agresați în timpul unui control. Aceștia intraseră pe terasa și în bucătăria terasei din Neptun filmând cu telefoanele, iar persoanele aflate acolo au sărit la ei și le-au smuls telefoanele din mâini.

Șeful OPC Constanța a precizat că a fost bătut de trei indivizi, strâns de gât, iar în timpul altercației i-a sărit un dinte.

Există însă câteva fragmente de filmări (din telefoanele comisarilor CJPC) – unul din care reiese că lui Horia Constantinescu îi este smuls telefonul, iar un altul în care o reprezentantă a localului solicită insistent ca şeful Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor să prezinte autorizaţia de deplasare în control, în caz contrar, susţinând femeia, este „un abuz”.

În urma deficiențelor constatate, reprezentantul Protecția Consumatorilor intenționa să închidă terasa respectivă.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, părțile implicate în conflict sunt audiate și urmează ca polițiștii să stabilească în ce condiții s-a petrecut conflictul și cine este vinovat.

Citește și

INVESTIGAȚIE EXCLUSIVĂ/ Libertatea publică un document oficial înfricoșător! Ruleta românească: săli de operație dezinfectate din 7 în 7!


Libertatea transmite LIVE, 24 de ore din 24, imagini cu plaja din Mamaia

Libertatea transmite LIVE, 24 de ore din 24, imagini din Vama Veche

Citește mai multe despre conflict și control pe Libertatea.

Comentarii