Mergi direct la conținut »
Senatorul PMP Iustin Talpoș a trecut la PSD; Plecările din partidul lui Băsescu continuă
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Senatorul PMP Iustin Talpoș a trecut la PSD; Plecările din partidul lui Băsescu continuă

Senatorul PMP Iustin Talpoș a trecut la PSD; Plecările din partidul lui Băsescu continuă

Senatorul PMP Iustin Talpos a plecat la PSD. Anunțul a fost făcut de social-democratul Gabriel Zetea, pe pagina de Facebook. Decizia vine în contextul campaniei de racolări pornită de PSD, după ce Victor Ponta a reuşit să rupă deja mai mulţi deputaţi PSD. Tot marți, unul dintre colaboratorii apropiați ai lui Traian Băsescu, Valeriu Steriu a anunțat că pleacă din partid și se duce la PSD. 

De Valentina Postelnicu,

”Senatorul de Maramures Iustin Talpos s-a înscris azi in Partidul Social Democrat. Domnul senator Talpoș se alatură unei echipe politice puternice în Maramures și va activa începând de azi in grupul PSD din Senatul Romaniei si in cadrul organizatiei PSD Baia Mare pe plan local. Am apreciat in acesti ani activitatea domnului senator Talpos si ma bucur ca experienta sa in domeniul educatiei va putea fi folosita de catre PSD pentru proiecte concrete!”, a scris Zetea.

Vicepreşedintele PSD Gabriela Firea a anunţat că şapte parlamentari ar fi semnat deja adeziunea la PSD, iar cap de listă este chiar fostul lider UNPR, Valeriu Steriu.

Valeriu Steriu a anunţat oficial plecarea la PSD. “Ce înseamnă asta? Libertate!”, a scris el, pe Facebook.

Citește și: VIDEO / Lavinia Șandru joacă în piesa ”Vlaicu-Vodă”, de Alexandru Davila. ”Mă simt foarte bine pe scenă”

Close
Închide
  Close