Sunt prezente câteva zeci de persoane, dar și jurnaliști de la Libertatea, Recorder, Pro TV, PressOne, Hotnews, Cristian Lupșa, Mona Dîrțu, Ovidiu Vanghele, Tudor Chirilă, Valeriu Nicolae și Răzvan Exarhu.
VEZI GALERIA FOTOPOZA 1 / 5La începutul lunii noiembrie, dosarul privind operaţiunea de „kompromat” la adresa jurnalistei Emilia Şercan a fost clasat de Parchetul Curții de Apel București. Operaţiunea la adresa Emiliei Şercan a început la scurt timp după ce jurnalista a arătat că teza de doctorat a lui Nicolae Ciucă, premier la data respectivă, este plagiată.
Emilia Şercan demonstrează solitar „împotriva injustei și revoltătoarei decizii de clasare a dosarului de kompromat”. Ea susține că protestul este față de decizia de închidere a dosarului în care procurorul a constatat că 3 infracțiuni dintre cele reclamate de aceasta există, iar că alte 4 nu sunt prevăzute de legea penală.
foto principală: Mihai Ghiduc
Ați sesizat o eroare într-un articol din Libertatea? Ne puteți scrie pe adresa de email eroare@libertatea.ro
ciobanudorin_2006 • 18.12.2023, 23:41
Mai Tomas....nu e vorba ca nu sunt prevăzute în legile penale cum le spui tu...e vorba de moralitate.Punct.Ori Ciuca și alți CIUCI...nu sunt morali ca să nu spun altceva.Doamna Sercan are dreptatea ei....doar ca de unde se trage dumneaei....sunt mulți Ciuci...De ce nu ii demasca ?E unul barosan rau...Fluturaș....parca... asta e curat ? Sa fim serioși.Daca umbli cu balanta fii corecta pana la capăt.
ThomasVorbe • 18.12.2023, 16:52
Pentru cei carora nu le place comentariul meu referitor la cele patru infractiuni reclamate de Emilia Sercan despre care s-a stabilit ca nu sunt prevazute de legea penala le recomand sa citeasca art. 1 alin (2) Cod Penal: ”Nicio persoană nu poate fi sancţionată penal pentru o faptă care nu era prevăzută de legea penală la data când a fost săvârşită”. Ar trebui sa protestati impotriva oricarei incalcari a legii nu numai impotriva celor convenabile unora sau altora.