Mergi direct la conținut »
VIDEO | Traficanții de țigări oferă 25.000 de lire recompensă pentru uciderea unui câine
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > VIDEO | Traficanții de țigări oferă 25.000 de lire recompensă pentru uciderea unui câine

VIDEO | Traficanții de țigări oferă 25.000 de lire recompensă pentru uciderea unui câine

Traficanții de țigări din Țara Galilor oferă 25.000 de lire (29 de mii de euro) oricui care poate ucide un câine care a reușit să descopere țigări de contrabandă ascunse în valoare de 6 milioane de lire (6,9 milioane de euro), pe parcursul unui an.

„Nu am mai lucrat într-o parte a țării din cauza faptului că traficanții oferă 25.000 de dolari oricui poate ucide câinele. (…) Am primit amenințări cu moartea, parbrizul mașinii mele a fost spart, iar roțile au fost tăiate. Înțeleg cumva că infractorii sunt furioși”, a declarat stăpânul câinelui, Stuart Phillips (40 de ani), scrie The Guardian.

Stuart Phillips este antrenor de câini și pregătește patrupedele pentru a mirosi tutun, arme de foc, droguri, explozivi, carne și chiar și cadavre umane, cu scopul de a ajuta poliția în zonele vamale, precum și la perchezițiile făcute la casele traficanților.


CITEȘTE ȘI: PAH spune că „politicienii trebuie să-și asume, de când candidează, că viața lor și a membrilor familiei nu le mai aparține”. Editorial despre subiectul adopției făcute de Dăncilă


 

Close
Închide
  Close