Mergi direct la conținut »
Un bărbat din Timiș și-a înjunghiat fratele după un scandal violent. Omul a mai făcut închisoare pentru crimă
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un bărbat din Timiș și-a înjunghiat fratele după un scandal violent. Omul a mai făcut închisoare pentru crimă

Un bărbat din Timiș și-a înjunghiat fratele după un scandal violent. Omul a mai făcut închisoare pentru crimă

Un bărbat din județul Timiș a fost arestat pentru 30 de zile, după ce și-a înjunghiat propriul frate. Victima a fost transportată în stare gravă la spital.

Incidentul șocant a avut loc într-o casă din localitatea Carani, județul Timiș. Cei doi frați, unul de 61 de ani și celălalt de 42, au băut alcool până au pierdut numărul paharelor și au început să se certe din cauza unor datorii mai vechi.

Băut fiind, bărbatul mai în vârstă a pus mâna pe un cuțit și și-a înjunghiat fratele mai mic care s-a prăbușit într-o baltă de sânge, relatează Opinia Timișoarei.

Vecinii au auzit scandalul și au alertat Poliția. Bărbatul înjunghiat a fost transportat în stare gravă la Spitalul Județean Timișoara. Medicii spun că pacientul a avut noroc deoarece lama cuțitului a trecut milimetric pe lângă inimă.

Fratele violent a fost ridicat de polițiști. Bărbatul de 61 de ani a fost prezentat judecătorilor care au decis ca agresorul să fie arestat preventiv pentru 30 de zile, sub acuzația de tentativă de omor. Potrivit sursei citate, bărbatul este recidivist. A ieșit din închisoare în 2017, după ce a ispășit o pedeapsă de șapte ani pentru omor. El a fost condamnat, după ce și-a ucis vecinul.

Sursă foto: Opinia Timișoarei


Citește și 4,6 milioane de români trăiesc cu mai puțin de 23 de lei pe zi! Distanța tot mai mare dintre bogații și săracii lumii și ai României


 

Close
Închide
  Close