Mergi direct la conținut »
Incident șocant la Spitalul Județean de Urgență din Craiova. Un lift a căzut în gol
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Incident șocant la Spitalul Județean de Urgență din Craiova. Un lift a căzut în gol

Incident șocant la Spitalul Județean de Urgență din Craiova. Un lift a căzut în gol

Un lift de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova ar fi căzut în gol, de la etajul 9 la etajul 7. Trei persoane se aflau în ascensor.

Persoanele aflate în interiorul liftului nu au fost rănite, notează jurnalulolteniei.ro.

„Un lift de persoane, din acela mic, a căzut în gol de al etajul nouă la etajul șapte. S-a oprit la etajul șapte după care a coborât, din punct de vedere tehnic, în stare normală. Din cauza acestui incident liftul a fost blocat. Conducerea spitalului a luat această decizie înainte să ajungă un inspector acolo. Se vor face verificări în acest caz. Legat de victime, au fost trei persoane care au acuzat ceva dureri de spate, dar nu sunt în stare gravă”, a declarat Cătălin Mohora, inspectorul şef al ITM Dolj, conform sursei citate.

În septembrie, liftul maternității din Ploiești a căzut în gol în timp ce mai multe mamei se aflau în interior. Femeile se îndreptau către bebeșușii lor pentru a-i alăpta. De asemenea, în 2016, liftul unui spital din Cluj-Napoca s-a prăbușit, în timp ce două persoane se aflau în interior.


Citește și Un primar din România vrea să pună un meteorit pe stema comunei! Nu este singurul edil care face alegeri bizare „specifice localității”


 

Close
Închide
  Close