De Petre Dobrescu,

Pe biletul de trimitere, medicul a menționat hepatita cronică și depresie postnatală, a notat Vremea Noua.

Constanța Carp a căzut și s-a lovit în zona abdominală, dar medicul de familie care a consultat-o i-a pus diagnostice fără nicio legătură cu suferința femeii.

„A început să țipe la mine!”

„Mama mea, o femeie în vârstă de 70 de ani, s-a lovit în urmă cu trei zile la o coastă. Am fost cu ea la medicul de familie, care i-a dat un bilet de trimitere pentru a mă duce cu ea la Vaslui.

Pe biletul ăla, la capitolul alte diagnostice cunoscute mai era trecut „Episod depresiv nespecificat nedeterminat ca provocându-se în perioada postnatală”, iar după virgulă a mai adãugat și hepatită cronică.

Semnat și parafat de domnul doctor Guțu Ioan. Când a văzut diagnosticele astea, sora mea s-a dus din nou cu mama la cabinet, însă domnul doctor nu mai era, deși era doar ora 12.

Doamna asistentă a luat biletul de trimitere, a tăiat cu pixul diagnosticul de hepatită cronică, a pus parafa doctorului, apoi a semnat. Cu biletul ăsta unde trebuia să mă duc?

Supraviețuitor al Holocaustului, Leonard Zaicescu își povestește viața, spaimele și speranțele
Recomandări

Supraviețuitor al Holocaustului, Leonard Zaicescu își povestește viața, spaimele și speranțele

Ori la chirurgie generală, ori la psihiatrie, ori la boli infecțioase. A doua zi am fost din nou la cabinet, unde din nou era doar doamna asistentă. A început să țipe la mine.

Am ieșit și mi-am văzut de treaba mea, pentru că nu-mi place să mă cert cu nimeni. Mama acum stă acasă, pe calmante cumpărate de mine.

Așteptăm să se facă luni, să mergem din nou la consult, poate de data asta se completează așa cum trebuie biletul de trimitere”, a declarat Mircea Carp, fiul femeii.

Biletul de trimitere cu diagnosticele inventate

Medicul: „E gelos pe mine!”

Medicul a recunoscut că s-au făcut greșeli, dar a adăugat că omul care l-a reclamat este gelos pe el!

„Domnul care v-a sunat este fostul soț al asistentei mele. De un an mă tot hărțuiește și caută motive să mă denigreze, inclusiv la Ambulanță și la Poliție.

În cazul de care vorbiți este vorba despre un bilet de trimitere pe care l-am eliberat pentru un traumatism toracic. Sistemul pune automat și diagnosticuri din istoric.

Profesoara care a ajuns o sperietoare pentru mafia italiană. Ce scrie pe afișul Valentinei
Recomandări

Profesoara care a ajuns o sperietoare pentru mafia italiană. Ce scrie pe afișul Valentinei

Acolo, într-adevăr, avea un diagnostic cu codul 321, adică un episod depresiv pentru care a primit niște calmante pe timpul unei consultații mai vechi.

La același cod este și acest diagnostic care a fost trecut pe bilet, episod depresiv postnatal. Automat, când pui codul 321 poți alege mai multe variante.

Din viteză s-a pus postnatal. În ceea ce privește hepatita cronică, pacienta a fost bănuită în trecut de această boală, de asta a rămas în istoric diagnosticul.

La mijloc nu e altceva decât gelozie. El mă bănuiește că eu aș fi împreună cu asistenta de la cabinet. Chiar dacă am sau nu o relație cu ea, nu cred că ar trebui să fie un subiect de ziar”, a precizat medicul de familie Ioan Guțu.


Citeşte şi:

Mărturia dureroasă a soției lui Leo Iorga: „S-a întâmplat brusc, n-am apucat să-i mai spun cât îl iubesc”. Cum au decurs ultimele clipe din viața artistului

Ultima apariție publică a lui Leo Iorga. A părăsit patul de spital pentru a cânta în memoria lui Teo Peter

Cele mai cunoscute melodii cântate de Leo Iorga. „Fata din vis” și „Cântec pentru prieteni”, printre ele

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist

Horoscop 6 decembrie 2019. Este o zi dificilă pentru Raci
HOROSCOP

Horoscop 6 decembrie 2019. Este o zi dificilă pentru Raci