Mergi direct la conținut »
Un pilot din Iaşi s-a însurat chiar la bordul avionului companiei la care lucrează (FOTO)
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un pilot din Iaşi s-a însurat chiar la bordul avionului companiei la care lucrează (FOTO)

Un pilot din Iaşi s-a însurat chiar la bordul avionului companiei la care lucrează (FOTO)

Un pilot din Iaşi s-a însurat la bordul avionului pe care lucrează. Valentin Ştirbăţ, pilotul unei companii aeriene low-cost, cu 6 ani de experiență, s-a căsătorit chiar la bordul aeronavei pe care lucrează, cununia fiind oficiată de comandantul Liviu Dima, care s-a aflat la prima experiență de acest gen.

Invitaţii au fost primiţi de echipajul companiei şi au urcat în aeronavă, iar întreaga ceremonie a fost surprinsă în imagini şi de Pagina de Facebook a Aeroportului Iaşi (FOTO: Răzvan Pântescu).

”Aeroportul Internațional Iași a găzduit astăzi, în premieră, un eveniment cu totul special. Unul dintre piloții Blue Air, Valentin Știrbăț, s-a căsătorit cu ieșeanca Otilia Botez, iar cel mai important moment din viața lor a dorit să îl petreacă pe platforma aeroportului, într-o aeronavă a companiei Blue Air.

Pilotul este și el ieșean, având o experiență în aviație de 6 ani. Cununia celor doi tineri a fost oficiată la bordul aeronavei, de către comandantul Liviu Dima, angajat în cadrul aceleași companii, aflat la prima experiență de acest gen. Invitații au fost primiți de echipajul Blue Air, și au urcat în aeronavă, iar întreaga ceremonie a fost surprinsă în imagini și de Aeroportul Iași, care a răspuns cu bucurie solicitării tinerilor, oferind tot sprijinul pentru realizarea evenimentului de astăzi.

Valentin a visat ca acest moment să îl găsească exact în locul în care se dedică pasiunii pentru zbor, iar echipa Aeroportului Iași a fost încântată să îi îndeplinească această dorință. Bucuria noastră a fost dublată de faptul că am reușit să susținem pentru prima dată un astfel de eveniment, deschizând porțile pentru toți invitații. Ne-am bucurat alături de familiile și prietenii celor doi tineri, dar și de echipajul Blue Air, care ne-a primit la bordul aeronavei. Prin evenimentul de astăzi, aratăm că Aeroportul nu este un doar spațiu destinat călătoriilor, ci și un loc inedit pentru evenimente ce surprind și încântă deopotrivă. Suntem mereu deschiși la inițiative și momente care aduc bucurie în viețile oamenilor și ale comunității noastre, în general. Celor doi tineri care s-au căsătorit astăzi le dorim multă fericire!”, a spus directorul General al Aeroportului Internațional Iași, Cătălin Bulgariu.

Acest fericit eveniment vine la puțin timp după ce doi jandarmi români s-au logodit într-un avion Hercules, la 1.000 m altitudine. Cum s-ar spune… misiune îndeplinită, pentru Florin și Andreea!


Citește și: VIDEO/ Ce face un primar când i-a plecat jumătate de comună la muncă în străinătate. Interviu cu Anton Anti, primarul din Butea, Iași


Close
Închide
  Close