19 Mai. 2017 23:42

Un polițist a găsit un portofel cu 4.500 euro și 2.200 de lei. L-a înapoiat păgubitului

Distribuie

Un polițist din cadrul Poliției Locale Piatra Neamț a găsit un portofel în care erau 4.500 euro și 2.200 de lei și nu a râvnit la banii din el, căutând proprietarul pentru a înapoia sumele.

Până să fie înapoiați banii polițistul a fost nevoie să se facă anumite cercetări și demersuri, întrucât păgubașul era tocmai din Onești, iar portofelul a fost găsit în comuna Alexandru cel Bun, notează ziarulceahlaul.ro.

„Polițistul local Cristian Nistor din cadrul Poliției Locale Piatra Neamț, Biroul Ordine Publică, aflându-se în timpul liber, a găsit in ziua de 17.05.2017, ora 13.40, un portofel în care se aflau 4.500 euro și 2.200 de lei, pe raza comunei Alexandru cel Bun. Agentul de poliție locală și-a anunțat imediat colegii de la Postul de politie Alexandru cel Bun, iar în urma cercetărilor efectuate a fost identificat păgubașul. Acesta este din orașul Onești, județul Bacău și venise la rude în satul Viișoara, comuna Alexandru cel Bun. Întreaga suma de bani a fost restituită păgubașului“, a precizat Eugen Pancu, directorul executiv al Poliției Locale Piatra Neamț.

Comentarii
← Inchide