07 Dec. 2017 22:26

Medicul Larry Nassar a fost condamnat la 60 de ani de pușcărie. A pledat vinovat, după ce le-a abuzat pe gimnastele americane

Distribuie

Medicul Larry Nassar a fost condamnat la 60 de ani de pușcărie. A pledat vinovat, după ce le-a abuzat sexual pe gimnastele americane. 

Sentință dură pentru fostul doctor al lotului de gimnastică al SUA. Acesta a pledat vinovat la acuzațiile de abuzare sexuală, acuze aduse de foste și actuale sportive, printre care și campioana olimpică Aly Raisman.

Larry Nassar alla lettura della sentenza. Afp

Tribunalul din Michigan l-a condamnat drastic pe Larry Nassar, 54 de ani, cel care a fost, aproape trei decenii, medicul lotului de gimnastică al SUA.

Medicul a fost constrâns să-și recunoască vinovăția, după ce în calculatorul lui s-au găsit 37.000 de fotografii și video-uri pedofilo-pornografice.

Împotriva lui Nassar au depus mărturie fosta campioană olimpică McKayla Maroney (aur la Londra 2012), molestată timp de 13 ani, dar și Aly Raisman (trei medalii de aur la Londra 2012 și la Rio 2016), precum și Gabby Douglas

Judecătoarea Rosemarie Aquilina a afirmat, la citirea sentinței, că 'timpul din pușcărie îi va servi pentru meditație asupra actelor comise împotriva acestor fete'.

Loading...
Comentarii