Mergi direct la conținut »
Adevăratul motiv pentru care Deea Maxer a ales-o la duel pe Majda la Ferma Vedetelor. Are legătură cu soțul ei
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Adevăratul motiv pentru care Deea Maxer a ales-o la duel pe Majda la Ferma Vedetelor. Are legătură cu soțul ei

Adevăratul motiv pentru care Deea Maxer a ales-o la duel pe Majda la Ferma Vedetelor. Are legătură cu soțul ei

Deea Maxer a dezvăluit care a fost pirncipalul motiv pentru care a decis să o aleagă la duel, la Ferma Vedetelor, pe Majda.

De Dana Aramă,

Deea Maxer, care este căsătorită cu muzicianul Dinu Maxer, a participat la emisiunea Ferma vedetelor, de la Pro TV, alături de soțul ei.

Deea Maxer a ajuns la duel cu Majda, care a învins-o, astfel că artista a fost nevoită să părăsească competiția.

Deea Maxer a explicat care a fost, de fapt, adevăratul motiv pe care a ales-o pe Majda la duel, în ciuda faptului că știa că aceasta este mai puternică fizic decât ea. Artista a luat această hotărâre pentru a-și proteja partenerul de viață, pe Dinu Maxer.

„Vreau să spun un lucru pe care consider că trebuie să pun accent !
Nu am fost manipulată de colegele mele!
Am fost pusă într-o postură UNICĂ în fermă!
Era SINGURA săptămână în care se pleca acasă la dublu ! Eliminare dublă. Adică o pereche de fermieri.
Am ales-o pe Majda la duel, în primul rând pentru că era singura concurentă fără pereche. Dacă alegeam orice altă concurentă, duelul ar fi fost la dublu, deci riscam să plec de mână cu Dinu Maxer, acasă. Amândoi! Am riscat, conștientă fiind. Însă l-am protejat pe soțul meu – concurent în fermă, pentru următoarea săptămână de joc.
Părerile fetelor au întărit hotărârea mea, făcându-mă doar să nu mă simt vinovată că aleg un om accidentat deja, la duel. Orice concurent care credea în jocul ăsta, care și-ar fi protejat partenerul și care își dorea să rămână în fermă, ar fi ales la fel”, a explicat Deea Maxer.


Citește și: EXCLUSIV/Cristian Lipovan, românul care a explorat ruinele de la Cernobîl, la 32 de ani după dezastru. ”O cameră plină cu măşti de gaze pentru copii, imaginea asta mă urmăreşte”


 

Close
Închide
  Close