Mergi direct la conținut »
Alina Pușcaș a făcut cununia civilă la doi ani după cea religioasă. A ales o ținută spectaculoasă Galerie foto
7imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Alina Pușcaș a făcut cununia civilă la doi ani după cea religioasă. A ales o ținută spectaculoasă

Prezentatoarea de televiziune Alina Pușcaș a avut parte de un mare eveniment în acest weekend. vedeta s-a căsătorit civil cu Mihai Stoenescu, la doi anii după ce se cununaseră religios.

De Daria Maria Diaconu,

Evenimentul a avut loc sâmbătă. pentru cununia civilă, Alina Pușcaș a ales o rochie de culoare albă, în care a arătat spectaculos.

La cununia civilă a Alinei Puțcaș și a lui Miahi Stoenescu au participat mai mulți prieteni apropiați, dar au fost prezenți și cei trei copii ai cuplului.

Pe contul ei de socializare, Alina Pușcaș a dat publicității mai multe imagini de la eveniment.

În 2015, în luna august, Alina Pușcaș a devenit pentru prima dată mămică, aducând pe lume un băiețel pe nume Alexandru, și tot în aceeași perioadă s-a mutat cu partenerul ei de viață ei, medicul stomatolog Mihai Stoenescu, cu care este căsătorită religios din vara lui 2017.

În luna octombrie a anului 2017, prezentatoarea de televiziune a devenit mămică pentru a doua oară. Ea a adus pe lume o fetiță, Melissa Antonia.

Alina Pușcaș a devenit mămică pentru a treia oară în data de 3 august 2019. Vedeta a adus pe lume o fetiță care a primit numele Iris. 

Close
Închide
  Close