Mergi direct la conținut »
Alina Pușcaș și-a etalat mândră burtica de gravidă. Vedeta va deveni mamă pentru a treia oară
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Alina Pușcaș și-a etalat mândră burtica de gravidă. Vedeta va deveni mamă pentru a treia oară

Alina Pușcaș a publicat pe contul de socializare, prima imagine cu burtica de gravidă. Vedeta așteaptă cu nerăbdare și își țină în brațe cel de-al treilea copil.

Alina Puşcaş mai are doi copii, o fetiţă şi un băieţel, iar cei doi urmează să primească în viaţa lor şi pe cel de-al treilea copil al familiei.

De altfel, în urmă cu ceva timp, prezentatoarea de televiziune mărturisea că și-ar mai dori un copil.  „O să concepem şi un al treilea copil la un moment dat. Medicul mi-a zis să fac neapărat pauză de doi ani. Primele două sarcini au fost foarte apropiate”, afirma Alina Pușcaș.

În 2015, în luna august, Alina Pușcaș a devenit pentru prima dată mămică, aducând pe lume un băiețel pe nume Alexandru, și tot în aceeași perioadă s-a mutat cu partenerul ei de viață ei, medicul stomatolog Mihai Stoenescu, cu care este căsătorită din vara lui 2017. În luna octombrie a anului 2017, prezentatoarea de televiziune a devenit mămică pentru a doua oară. Ea a adus pe lume o fetiță, Melissa Antonia.

Citește și

Mărcile românești din comunism care au învins tranziția: Dacia, bicicletele Pegas sau Cristal, pasta care „face dinții ca de cal”

Close
Închide
  Close