Mergi direct la conținut »
Andreea Mantea și-a dus băiețelul la grădiniță. Ce spune despre noul început de an școlar
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Andreea Mantea și-a dus băiețelul la grădiniță. Ce spune despre noul început de an școlar

Andreea Mantea și-a dus băiețelul la grădiniță. Ce spune despre noul început de an școlar

Prezentatoarea de televiziune Andreea Mantea și-a dus fiul la grădiniță. Vedeta și-a spus părerea despre începutul noului an școlar.

De Dana Aramă,

Emoții mari și pentru vedeta de televiziune Andreea Mantea la început de an școlar. Luni, 10 septembrie, bruneta l-a dus pe băiețelul ei, David, la grădiniță.
La emisiunea „Te vreau lângă mine”, pe care o moderează la Kanal D, vedeta a vorbit despre începutul noului an școlar.
„Aș vrea să împărtășesc tuturor la ce emoții mă gândeam eu astăzi: cum ar fi să îmi duc și eu băiatul la școală? Eu l-am dus pe al meu la grădiniță, nu se compară emoțiile, niciodată. Stau să mă gândesc oare câtă emoție a plamnat astăzi în aer, din partea mamelor, a bunicilor, dar mai ales din partea copiilor. Dumnezeule, îmi imaginez ce a fost în sufletul lor. Dar eu vreau să vă doresc tuturor părinților ca în acest n școlar copilașii dumneavoastră să vă aducă foarte multe rezultate bune, să primiți doar vești bune, să nu fiți chemați de urgență la vreo ședință, să fie mai mic fondul clasei și toate celelalte, știți la ce mă refer”, a declarat Andreea Mantea la emisiunea sa.

Andreea Mantea împlinește 31 de ani în data de 20 septembrie. Este una dintre cele mai cunoscute brunete din showbiz-ul românesc.  Vedeta este mama unui băiețel, David, din povestea de iubire pe care a trăit-o cu luptătorul de MMA Cristi Mitrea. Andreea Mantea are, în prezent, două emisiuni la postul de televiziune Kanal D. Aceasta prezintă  show-ul „Te vreau lângă mine”, unde i-a luat locul Biancăi Drăgușanu, dar este moderatoare și la emisiunea „Se strigă darul„, pe care a mai prezentat-o și în trecut alături de Mihai Mitoșeru.


Citește și: Politicieni corijenți! Sunt premieri, miniștri, parlamentari, dar ar trebui să se întoarcă pe băncile școlii


 

Close
Închide
  Close