Mergi direct la conținut »
Andreea Marin, Paște cu bunătăți aduse din Moldova. „Nu poţi să realizezi asta în bucătărie”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Andreea Marin, Paște cu bunătăți aduse din Moldova. „Nu poţi să realizezi asta în bucătărie”

Andreea Marin, Paște cu bunătăți aduse din Moldova. „Nu poţi să realizezi asta în bucătărie”

Andreea Marin primește anul acesta bunătăși pregătite special pentru Paște, aduse din locul unde și-a petrecut copilăria, după cum spune chiar ea. Astfel că, atunci când vine vorba de cozonac și pască, vedeta este de părere că ele trebuie pregătite doar într-un loc special.

„Nu, ele vin din Moldova. Deci când e vorba de pască, de cozonac, de plăcinte, poale-n brâu, ca la mine acasă, aceste bunătăţi se fac altfel la cuptorul de pământ. Nu poţi să realizezi asta în bucătărie, cu acelaşi gust, cu aceeaşi aromă, într-o bucătărie normală. Şi , sau cel puţin eu prefer ca aceste lucruri să vină din Moldova, sunt făcute în mod tradiţional, aşa cum am învăţat din copilărie”, a declarat Andreea Marin, la Antena Stars.

„În primul rând să alerg, să mă caţăr în copaci, să mă caţăr pe gardul vecinei, sărăcuţa, ersm aşa, un fel de Nică din Humuleşti, şi sărăcuţa vecina noastră, baba Ioana, aşa îi spuneam noi, nici nu mai ştiu dacă aşa era umlee einsau doar ne-am inspirat din poveştile lui Creangă, ne suporta ereu căţărându-ne pe gardul ei şi apoi în lpomii ei fructiferi. Nu am fost prinşi niciodată, nu s-a pus mâna pe noi, dar cu nuiaua am mai fost mânaţi de la spate, Pe de altă parte îmi păceau jocufle copilăriei noastre, nu mai sunt jocurile de astăzi”, a mărturisit Andreea Marin.

Citește și

VIDEO / Paște la Jurilovca. Când rămân singure pe lume, bătrânele se retrag în căsuțele din curtea bisericii. Schitul babicilor, locul unde opt femei se roagă pentru noi

 

Close
Închide
  Close