Mergi direct la conținut »
Andreea Tonciu, fotografia de peste 7.000 de Like-uri cu fiica ei | FOTO ÎN ARTICOL
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Andreea Tonciu, fotografia de peste 7.000 de Like-uri cu fiica ei | FOTO ÎN ARTICOL

Andreea Tonciu, fotografia de peste 7.000 de Like-uri cu fiica ei | FOTO ÎN ARTICOL

Andreea Tonciu este mândră că a devenit mămică, așa că nu ezită să împartă bucuria cu toată lumea. Bruneta o fotografiază constant pe fiica ei, Rebecca, iar unele fotografii sunt postate pe o rețea se socializare.

De Miruna Darcovici,

După ce a născut la începutul acestei luni, Andreea Tonciu și soțul ei, Daniel Niculescu, sunt topiți după fiica lor, Rebecca. Deși, cei doi au început să iasă destul de des în oraș sau la piscină, pentru a se relaxa, lăsând-o e micuță în grija bunicii, se întorc rapid acasă pentru a se bucura de cel mai nou membru al familiei lor. Cea mai recentă fotografie cu micuța Rebecca a făcut furori pe o rețea de socializare, imaginea având peste 7.000 de aprecieri.

Din păcate, Andreea Tonciu are şi mici probleme, după naştere. Mai exact, ea nu poate să-şi alăpteze copilul de fiecare dată când îşi doreşte, deoarece… nu are cu ce.”Andreea este bine, copilul e din ce în ce mai bine. Avem o problemă cu alăptatul, pentru Andreea nu prea are lapte. Îi facem şi la biberon. Ea a fost foarte speriată de alăptat, mulţi i-au spus că va fi foarte dureros. O ţine toată ziua la sân, de dimineaţă până seara. S-a schimbat foarte mult, e o mămică foarte iubitoare, nu vrea pe nimeni în jurul ei”, a declarat mama Andreei Tonciu, la Antena Stars.

Pe 8 iunie Andreea Tonciu a născut o fetiţă căreia i-au pus numele Rebecca. Ultima săptămână de sarcină a fost una extrem de grea pentru Andreea Tonciu. Bruneta a stat numai în pat, la sfaturile medicului, pentru a nu exista probleme. Fosta asistentă tv a făcut dezvăluiri emoționante, de curând, precizând de ce nu poate naște natural, deși și-ar fi dorit asta.

Andreea Tonciu s-a căsătorit în luna februarie, iar nași i-au fost Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf.

Close
Închide
  Close