Mergi direct la conținut »
Andreea Tonciu radiază alături de nașul Laurențiu Reghecampf. "Valoarea nr.1 a României"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Andreea Tonciu radiază alături de nașul Laurențiu Reghecampf. „Valoarea nr.1 a României”

Andreea Tonciu se simte foarte bine alături de nașul ei, antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf, cu care are o relație specială.

De Dana Aramă,

În ziua în care impresara Anamaria prodan a împlinit 46 de ani, Andreea Tonciu a publicat, în mediul online, o fotografie în care apare în compania nașului ei, celebrul antrenor de fotbal Laurențiu Reghecampf.

Fotografia a fost făcută în timpul unei ieșiri la restaurant, unde bruneta a petrecut pe cinste. În compania nașului ei, Andreea Tonciu radiază de fericire, cei doi înțelegându-se perfect.

„Cu nașul meu, valoarea nr. 1 a României❤️❤️❤️❤️”, este cometariul pe care finuța Andreea Tonciu l-a făcut despre nașul ei de cuninie, Laurențiu Reghecampf.

Andreea Tonciu este căsătorită cu Daniel Niculescu.  Cei doi au împreună o fetiță care se numește Rebecca. Cei doi au fost cununați de cuplul Anamaria Prodan-Laurențiu Reghecampf.

Citește și: ANALIZĂ EURO. Tricolorele au terminat pe locul 4, după evoluții modeste în partea a doua a turneului. Cum le-am lăudat un pic, cum n-au mai jucat nimic!

 

Close
Închide
  Close