Mergi direct la conținut »
Anghel la pătrat: Luminița și Monica vor să cânte împreună! Sunt prietene de 30 de ani, dar e prima lor colaborare
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Anghel la pătrat: Luminița și Monica vor să cânte împreună! Sunt prietene de 30 de ani, dar e prima lor colaborare

Anghel la pătrat: Luminița și Monica vor să cânte împreună! Sunt prietene de 30 de ani, dar e prima lor colaborare

Luminița Anghel și Monica Anghel, cântărețele noastre celebre care poartă același nume de familie, se gândesc, după 30 de ani de prietenie, să-și unească talentele pe scenă.

De Ana Maria Păsat,

Luminița (50 de ani) și Monica (47 de ani) se cunosc de mai bine de 32 de ani. Iar de 30 sunt de nedespărțit. Acum, se gândesc să-și petreacă timpul liber nu numai stând la o șuetă, ci și cântând împreună!

Cele două au în plan să lanseze o piesă sau chiar mai multe. Iar de când au dat glas acestei dorințe, compozitorii au sărit cu propuneri! Iar primul care va avea norocul să compună pentru ele este Adrian Romcescu.

Luminița Anghel

Monica Anghel

Luminița și Monica urmează să intre în curând în studio, ca să-și pună vocile pe aceeași piesă, iar la lansare, sigur vor și urca pe aceeași scenă pentru a o interpreta!

Un alt plan pentru acest an – personal, de această dată – al celor două vedete este să plece în vacanță împreună. După ce în 2018 au fost în Deltă cu familiile și s-au simțit minunat, Monica și Luminița vor să retrăiască experiența unui concediu în această formulă.


Citește și:

VIDEO | Interviu cu comisarul european pentru Educație, Tibor Navracsics. Cum poate sistemul de învățământ să îi pregătească pe elevi pentru piața muncii actuală, nu pentru cea din trecut

Close
Închide
  Close