MENIU CAUTĂ
, de Denisa Macovei

VIDEO/ Arhitecta Alina Vîlcu nu-și ține visurile sub cheie! Își personalizează toate hainele

Distribuie

Pasionată de artă în toate sensurile ei, Alina Vîlcu, fosta arhitectă de la „Visuri le cheie” nu face doar design de interior, ci uneori și fashion. Alina Vîlcu își creează singură hainele, declarând că astfel este modul ei de a se exprima.

Arhitecta Alina Vîlcu își creează singură hainele

Alina Vîlcu nu are grijă doar de interioarele caselor și clădirilor, ci imaginația ei și atracția către frumos se îndreaptă și către alte zone. Spre exemplu către fashion.

Fosta componentă a echipei „Visuri la cheie” se numără printre cei mai bine îmbrăcați arhitecți de la noi și asta nu se datorează unui stilist, ci propriei pasiuni pentru haine. „Atunci când eram mai tânără îmi făceam singură hainele. De fapt și acum am o mașină de cusut, dar nu o mai folosesc de ceva timp pentru că efectiv nu mai am timp, dar îmi place foarte mult.

E modul meu de a mă relaxa. Stau acasă și combin tot felul de haine. Pe majoritatea le mai ajustez, le bricolez pentru că mi se pare că chestia asta cu modul în care te îmbraci e de fapt tot un mod de exprimare artistică și pentru mine e doar așa un element de fun”, ne-a povestit Alina.

Arhitecta Alina Vîlcu își creează singură hainele

Arhitecta Alina Vîlcu își creează singură hainele încă din adolescență 

Chiar dacă acum nu mai are timp să coasă haine și nici să facă schițe, nu se poate abține să facă mici retușuri, să taie obiectele vestimentare în stilul propriu sau să le accesorizeze în așa fel încât să iasă în evidență. Ceea ce îi reușește de minune.

La cei 40 de ani, Alina nu doar că nu-și arată vârsta, dar nici nu se numără printre acele femei care, o dată ce devin mame, își schimbă complet vestimentația. Arhitecta povestește că această pasiune a salvat-o și în zilele în care banii nu-i ajungeau de la o lună la alta și era nevoită cumva să facă economie.

VIDEO: George Capoianu

CITEȘTE ȘI:

Anamaria Prodan și marea dragoste din copilărie, care a dat-o de pământ la propriu. ”Am uitat de frică și de amintirile triste”

Citește mai multe despre alina vilcu, arhitect, haine, prezentare de moda și visuri la cheie pe Libertatea.

Comentarii