MENIU CAUTĂ
23 Aug. 2018 11:19

Asia Argento, fotografiată goală în pat cu minorul cu care a negat că a avut relații intime

Distribuie

Asia Argento a fost fotografiată goală, în pat, cu minorul cu care a negat că a avut relații intime, iar imaginea a apărut în mediul online. După ce TMZ a publicat fotografia și mai multe mesaje schimbate de actriță cu un prieten, în care recunoaște că a făcut sex cu Jimmy Bennett, Asia a decis să anuleze apariția publică de la un festival din Olanda la care trebuia să participe în week-end.

Decizia de a nu mai participa la Le Guess Who din Olanda vine la câteva ore după publicarea unor mesaje text transmise de Asia Argento unei prietene și în care actrița recunoaște că atunci când avea 37 de ani, a întreținut relații sexuale cu partenerul ei de platou, Jimmy Bennett, care avea doar 17 ani.

Actrița a recunoscut ca a făcut sex cu Bennett, dar spune că nu știa ce vârstă are acesta. ”Am făcut sex cu el și a fost ciudat. Nu știam că a fost minor”, scria Asia.

De asemenea, atunci când a fost întrebată dacă a fost viol sau nu, actrița spune că a fost ciudat, că el a stat deasupra în timpul actului sexual și că i-a spus că fusese fantezia lui încă de când avea 12 ani.

Persoana cu care Asia schimbat mesajele a întrebat și de ce nu a raportat niciodată incidentul, iar actrița spune că „mi-a părut întotdeauna rău pentru acest copil-actor eșuat al Hollywoodului. A fost un accident al mașinațiilor părinților săi”.

Asia Argento, una dintre cele mai proeminente activiste ale mișcării #MeToo împotriva hărțuirii sexuale, a plătit, recent, pentru închiderea unei plângeri depuse de un tânăr actor și muzician care susține că actrița italiană l-ar fi agresat sexual atunci când el avea 17 ani, potrivit presei americane.

Argento, în vârstă de 42 de ani, i-a plătit 380.000 de dolari lui Jimmy Bennet, care acum are 22 de ani, pentru ca acesta să renunțe la o plângere preliminară în care își anunță intenția de a o da în judecată. Înțelegerea a fost făcută la scurt timp după ce, în luna octombrie a anului trecut, a susținut că Harvey Weinstein a violat-o.

Bennet a scris în plângerea preliminară că a făcut sex cu Argento într-un hotel din California în 2013. Vârsta de consimțământ este de 18 ani în California.

Cariera lui Bennett ar fi fost afectată, a mai scris tânărul în plângere. New York Times spune că a ajuns în posesia unor documente juridice, inclusiv un selfie cu Argeto și Bennett într-un pat.

Argento este una dintre cele mai cunoscute activiste ale mișcării #MeToo, după ce a povestit că Weinstein a violat-o la festivalul de la Cannes în 1997, când avea vârsta de 21 de ani. Argento a declarat că a continuat să aibă o relație cu Weinstein pentru că îi era frică să nu-l supere.

Foto: TMZ.com


EXCLUSIV/Am găsit-o pe tânăra care a înfruntat un jandarm la protestele din 10 august, iar poza cu ea a ajuns pe Euronews! ”Sunt timidă, dar dacă văd o nedreptate, iau atitudine”


 

Citește mai multe despre Asia Argento pe Libertatea.

Comentarii