Mergi direct la conținut »
Cadoul Oanei Lis pentru Viorel Lis, de ziua lui de naștere. "I-am dat cam șase milioane ca să le joace"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cadoul Oanei Lis pentru Viorel Lis, de ziua lui de naștere. "I-am dat cam șase milioane ca să le joace"

Cadoul Oanei Lis pentru Viorel Lis, de ziua lui de naștere. „I-am dat cam șase milioane ca să le joace”

Oana Lis îl aniversează astăzi pe soțul ei, fostul primar al Bucureștiului, Viorel Lis. Blonda a dezvăluit ce cadou i-a făcut partenerului ei de viață.

De Dana Aramă,

În data de 19 februarie 2019, Viorel Lis, fostul edil al Capitalei, împlinește 74 de ani. Soția sa, Oana Lis, a dezvăluit ce cadou i-a făcut cu ocazia aniversării. Aceasta i-a dat o sumă de bani pe care acesta să o folosească la jocuri de noroc. De altfel, Viorel Lis este mare pasionat de jocuri de noroc.

„De ziua lui, facem ceva ce-i place. Mergem la un restaurant, la o cină doar noi doi. Și îi dau și bani să joace la casino. A fost deja dimineață. Ca de obicei a câștigat… experiență. I-am dat cam șase milioane să le joace. Păi are de toate : haine, pantofi, are 50 de costume și nevastă tânără. Ce-i mai trebuie?”, a declarat Oana Lis pentru click.ro.

Blonda a vorbit și despre starea de sănătate a partenerului ei de viață.

„Viorel a făcut două sau trei accidente vasculare până acum. Are diabet, epilepsie… Mă și mir că mai trăiește! S-a recuperat destul de repede. Avea probleme cu vorbirea. Alții însă au pățit mai rău, nu puteau să mai meargă. Doamne ferește! În fiecare zi citesc în ziare că a murit. M-au și păcălit o dată. Intrasem într-o mare panică”, a spus Oana Lis.

Citește și: Nicio măsură luată până acum de Spitalul Ilfov în cazul falsului ginecolog Raluca Bîrsan! Purtătorul de cuvânt: „A făcut manevre medicale sub supravegherea dr. Dragu”

 

Close
Închide
  Close