MENIU CAUTĂ

Catrinel Dumitrescu, la înmormântarea lui Emil Hossu: «Nu mă lăsa, Milu!»

Distribuie

Sute de persoane au venit să îşi ia rămas-bun de la îndrăgitul actor de teatru şi film, printre cei prezenţi numărându-se Mircea Diaconu, Horaţiu Mălăele, George Mihăiţă, George Ivaşcu, Ducu Darie, Ion Dichiseanu, Florin Zamfirescu, Bebe Cotimanis şi Vladimir Găitan.
“A plecat prea devreme de lângă noi, mai avea multe de spus. Emana lumină. El avea mereu o vorbă, cu noi, colegii din teatru: să murim pe scenă! Şi Dumnezeu l-a ascultat...”, ne-a declarat vizibil îndurerat Ion Dichiseanu.
Actorul s-a stins din viaţă miercuri seară, cu câteva minute înainte de a evolua într-un spectacol, din cauza unui stop cardio-respirator.
FOTO | Doamne, câtă durere! Iată imagini de la înmormântarea actorului Emil Hossu!

Soţia, Catrinel Dumitrescu, este distrusă: «Nu mă lăsa, Milu!»


↑ Catrinel Dumitrescu (în mijloc) a avut nevoie de sprijin ca să poată ajunge de la capelă la cimitir
Dan (prim-plan), fiul lui Emil Hossu, nu a lipsit de la înmormântare →
Cea mai îndurerată de moartea lui Emil Hossu a fost soţia acestuia, Catrinel Dumitrescu. De când actorul a trecut în nefiinţă, aceasta nu s-a dezlipit de cel pe care l-a iubit. Singura clipă în care artista a cedat s-a petrecut când sicriul a fost scos din capelă pentru a fi dus la mormânt. Atunci, ea nu a fost în stare să urmeze cortegiul. După câteva minute bune, a ieşit, cu ajutorul unor apropiaţi care o ţineau de braţe. ”Nu mă lăsa, Milu…”, atât a mai avut putere să-i spună soţului său.

Colegii şi-au luat adio de la îndrăgitul artist

Regizorul Tudor Mărăscu, condus şi el pe ultimul drum


↑ Actorul George Ivaşcu a purtat crucea regizorului Tudor Mărăscu (foto mic)
Oamenii din teatru care au fost ieri la Cimitirul Bellu au avut parte de două despărţiri definitive. Înainte de înmormântarea lui Emil Hossu, l-au condus pe ultimul drum pe regizorul Tudor Mărăscu. Acesta s-a stins din viaţă duminică, 22 ianuarie.
fotografii: Vlad Chirea, Mihaela Barbu

Citește mai multe despre Emil Hossu pe Libertatea.

Comentarii