Mergi direct la conținut »
Anamaria Prodan face școala de fermieri la gospodarii pe care vrea să-i însoare. “Am învățat că pot pune GPS animalelor”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Anamaria Prodan face școala de fermieri la gospodarii pe care vrea să-i însoare. “Am învățat că pot pune GPS animalelor”

Anamaria Prodan face școala de fermieri la gospodarii pe care vrea să-i însoare. “Am învățat că pot pune GPS animalelor”

Ce a învățat Anamaria Prodan de la gospodarii pe care vrea să-i însoare? Prezentatoarea emisiunii "Gospodar fără pereche" a făcut o adevărată școală la fermierii înscriși în reality-show! Impresara de fotbaliști spune că lucrurile legate de agricultură și de creșterea animalelor pe care le-a aflat în timpul filmărilor o vor ajuta enorm la propria fermă, aflată în apropierea Bucureștiului. Noul sezon al emisiunii va fi difuzat la PRO TV de luna viitoare.

De Ana Maria Marinescu,

Libertatea: Ai reușit să însori un gospodar în prima ediție, la câte nunți ți-ai propus să joci în a doua? Asta, presupunând că țintești mai sus…

Anamaria Prodan: Așa este, țintesc mai sus! Eu i-aș însura pe toți, dacă aș putea, însă inima dictează cel mai bine la „Gospodar fără pereche”! Aștept să văd, după ce petrec timp împreună și se cunosc, din câte direcții vor bate clopotele de nuntă.

Filmările au venit la scurt timp după o mare încercare din viața ta, moartea mamei. Cum te-ai mobilizat?

Într-adevăr, am trecut printr-o încercare grea, însă mama m-a învățat să fiu puternică. Munca a fost un refugiu pentru mine și mi-am canalizat energia în această direcție.

Au apărut la un moment dat zvonuri că ai renunțat sau ai vrut să renunți la emisiune

Nu a fost adevărat, nu am vrut să renunț nicio secundă!

Și-a cunoscut sosia la filmări. Avea chiar și părul creponat

Prin ce întâmplări amuzante ai trecut la filmările acestei ediții?

Am cunoscut mulți oameni minunați, care s-au pregătit cu ce au avut ei mai bun pentru venirea noastră. La unul dintre gospodari a venit o mătușa de-a lui, pe care familia sa o consideră sosia mea, avea chiar și părul creponat, era foarte simpatică!

Afaceri de familie pe banii statului. Organigrama ISU Vaslui, plină de rude
Recomandări

Afaceri de familie pe banii statului. Organigrama ISU Vaslui, plină de rude

Ai profitat, exact ca data trecută, de pauze ca să te ocupi și de partea cu impresarierea și să pui la punct noi transferuri?

Pentru mine munca nu se termină niciodată, așa că da, am profitat de orice moment am prins, pentru a mă ocupa și partea de impresariere. Chiar râdeam cu ai mei colegi, care mă întrebau ce fac, când mă vedeau numai cu telefonul mâna și eu le răspundeam: „Ce să fac?! Mai semnez un fotbalist, mai însor un gospodar…”. (râde)

Știi multe legate de munca de la fermă, pentru că ai crescut la țară și acum ai propria fermă… Ai învățat lucruri noi de la gospodării din emisiune, secrete pe care nu le știai legate de agricultură, de creșterea animalelor?

O să vedeți, este uimitor ce pot face acești oameni! Eu am învățat că, pentru a face produse de calitate, ai nevoie de pasiune! Dacă ești pasionat, și grija ta pentru ceea ce faci este mult mai mare. Am învățat că pot pune GPS animalelor și le pot urmări pe telefon să văd exact unde se află, am mai învățat că legumele cele mai gustoase cresc cu îngrășământ natural și au gustul legumelor de când eram noi mici. Roșiile au gust de roșii și le poți mânca chiar atunci când le culegi, așa cum făceam în copilărie!

Theodor are 34 de ani și era doctor în Iași. Ce salariu va primi în Franța ca medic
Recomandări

Theodor are 34 de ani și era doctor în Iași. Ce salariu va primi în Franța ca medic

Anul trecut, spuneai că ți-ai compromis dieta în timpul filmărilor, pentru că toți gospodării te-au așteptat cu bunătăți… Cum stai acum, ești în grafic sau cântarul arată, din nou, mai mult?

Și anul acesta s-a întâmplat la fel, toți s-au pregătit cu fel și fel de bunătăți! Nu știu cum am reușit, dar de dată aceasta am ieșit pe minus. (râde) Cred că secretul a fost că am și muncit, însă nu vă spun mai multe, păstrez surpriza.

A început să câștige bani de pe urma fermei

Ce mai e nou la ferma ta și a lui Laurențiu? V-ați extins, ați crescut efectivul de animale, ați început să câștigați de pe urmă ei?

Directoarea Colegiului Goethe, înregistrată de elevi când spune că a dat afară un profesor cu trei facultăți și 9,45 la Titularizare
Recomandări

Directoarea Colegiului Goethe, înregistrată de elevi când spune că a dat afară un profesor cu trei facultăți și 9,45 la Titularizare

Am făcut exact ce ne-am propus, ba chiar am adus și un nou membru, primit de la cei doi frați gospodari, Vasile și Adrian Boar! Este un mieluț superb și foarte cuminte, pe care îl ador! Cât despre noutăți, ce pot să vă spun… animalele cresc frumos și îmi e tare drag de ele! Mă bucur că avem tot timpul în frigider ouă, brânză și lapte proaspăt, mai dăm și prietenilor din produsele de la fermă, iar o parte le comercializam.


EXCLUSIV/ Andrei Zaharescu o execută silit pe Andreea Berecleanu! Război total între foștii soți

Close
Închide
  Close