Andreea Esca a publicat, pe alistmagazine.ro, un text în care vorbește despre perioada în care era elevă.

Printre altele, vedeta și-a amintit cum ea și colegele ei de școală stăteau cocoțate pe geam pentru a-l admira pe fostul fotbalist Florin Răducioiu, care învăța în același liceu.

„În aceeași perioadă îmi plăceau desigur băieții din clasele mai mari, mai ales că eu am făcut școala generală într-un liceu, un liceu sportiv, și îndeosebi îmi plăceau băieții care ieșeau în evidență. Clasic.

Toate fetele stăteam cocoțate pe geam să-l admiram pe Răducioiu, de exemplu, care era deja o tânără vedetă fotbalistică, și pe prietenul lui, și ne împărțeam în două tabere, care cu care, în timp ce ei habar nu aveau că existăm”, a povestit Andreea Esca.

Prezentatoarea de televiziune și-a amintit și de câteva povești de dragoste trăite când era elevă:

„Dar cea mai simpatică poveste din gimnaziu este când unul dintre colegi mă suna (pe fix, desigur) și îmi punea la telefon, de pe casetofon, melodia lui Stevie Wonder “I just called to say I love you”, până când le-a venit părinților o notă imensă la telefon, aceștia i-au sunat pe ai mei, și “visul frumos s-a terminat”. Însă, pentru mine, rămâne una dintre cele mai sincere declarații de dragoste primite”.

Ce este ciroza hepatică, boala care l-a ucis pe regizorul Alexandru Darie
Recomandări

Ce este ciroza hepatică, boala care l-a ucis pe regizorul Alexandru Darie

Andreea Esca și-a amintit și cum un coleg de clasă a luat un inel din aur cu rubin de acasă și i l-a făcut cadou:

„Aaaaa, trebuie însă să vă spun și despre un alt coleg de clasă care a luat un inel de aur cu rubin de acasă și mi l-a adus cadou :). Mie mi s-a părut foarte drăguț și nu am înțeles de ce mama mea s-a panicat rău când m-am lăudat cu el, mi-a ținut o ditamai polologhia și am fost nevoită să îl returnez… Era așa frumos… Și mama care o ținea langa că băiatul l-a furat din casă. Ce, și eu îl dusesem la doctor când a fugit cu bicicleta după mine prin parc și a căzut de i-a ieșit tibia pe afară… Offf, părinții ăștia, „cum ți-i crești, așa îi ai””.

Andreea Esca este căsătorită cu omul de afaceri Alexandre Eram. Cuplul are doi copii, Alexia și Aris.

Citeşte şi:

Mesajul de suflet al Andreei Esca. „Tu ești primul om care mi-a schimbat viața cu adevărat”

Andreea Esca împlinește azi 47 de ani! Știrista suferea în copilărie că e născută vara: „Așteptam să înceapă școala, ca să-mi serbez ziua”

Andreea Esca își aniversează fiul. „Îmi amintesc cum speram să fie Leu, să nu iasă Rac, nu voiam să fie prea sensibil, să sufere ușor”

Fotbaliștii de la FCSB au avut un șoc când au ajuns la baza din Berceni! Ce făceau Bogdan Vintilă și Alexandru Tudor
GSP.RO

Fotbaliștii de la FCSB au avut un șoc când au ajuns la baza din Berceni! Ce făceau Bogdan Vintilă și Alexandru Tudor

Horoscop 19 septembrie 2019. Pentru o zodie apar motive de neliniște din mai multe direcții
HOROSCOP

Horoscop 19 septembrie 2019. Pentru o zodie apar motive de neliniște din mai multe direcții