Mergi direct la conținut »
În ce condiții locuiește fiica Andreei Esca la cămin în Anglia. Alexia Eram a făcut totul public | FOTO Galerie foto
9imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > În ce condiții locuiește fiica Andreei Esca la cămin în Anglia. Alexia Eram a făcut totul public | FOTO

În ce condiții locuiește fiica Andreei Esca la cămin în Anglia. Alexia Eram a făcut totul public | FOTO

Alexia Eram, fiica prezentatoarei de televiziune Andreea Esca, le-a arătat tutror fanilor săi cum arată camera de cămin în care locuiește în Marea Britanie.

De Dana Aramă,

 

 

În prezent, fiica Andreei Esca este plecată la studii în Londra. Alexia Eram, în vârstă de 18 ani, care trăiește o poveste de iubire cu Mario Fresh, a realizat un vlog în care le-a arătat fanilor săi cum arată căminul și camera de cămin în care locuiește la Londra.

Fata Andreei esca s-a mutat în capitala Marii Britanii în urmă cu o lună, acolo unde studiază la University for the Creative Arts.

„Pentru că mulți m-ați rugat să facem un tur al căminului, asta vom face. M-am mutat aici de aproximativ o lună și îmi place foarte mult”, spune Alexia Eram.


Alexia are o cameră de cămin micuță, cu o mini-bucătărie și baie. Fiica Andreei Esca și-a arătat dulapul plin cu haine, pozele cu părinții săi și cu iubitul puse peste tot prin cameră, dar și diverse alte lucruri.

Alexia Eram și-a filmat și patul în care trona un animal din pluș, pat sub care tânăra își ține pantofii.

De asemenea, Alexia a deschis și dulapurile bucătăriei și, printre altele, le-a arătat fanilor ei care este tigaia ei preferată. una primită de la tatăl ei, Alexandre Eram, penttru prepararea ouălor ochiuri.

„Cel mai frumos este priveliștea mea minunată”, spune Alexia Eram.

Citește și: Previziuni Urania pentru perioada 13 – 19 octombrie 2018. Scorpionul și Vărsătorul fac „jocurile astrale”

 

Close
Închide
  Close