Mergi direct la conținut »
Ce se întâmplă între Gabriela și Tavi Clonda, după ce au devenit părinți pentru a doua oară. „Stăm în banca noastră”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ce se întâmplă între Gabriela și Tavi Clonda, după ce au devenit părinți pentru a doua oară. „Stăm în banca noastră”

Ce se întâmplă între Gabriela și Tavi Clonda, după ce au devenit părinți pentru a doua oară. „Stăm în banca noastră”

 Gabriela Cristea a povestit  la „Te iubesc de nu te vezi" cât de mult timp mai are pentru soțul său, acum că a venit pe lume și cea de-a doua fetiță, Thea Iris Selena.

Eu mai subțire cu dragostea, săptămâna asta și mai am un pic, că e perioada aia…Când se poate, când nu se poate stăm în banca noastră! Copiii sunt bine, soțul e bine…încă nu am ajuns la divorț, după 3 săptămâni, glumesc!”, a povestit Gabriela Cristea la tv.

Prezentatoarea de televiziune a devenit mamă pentru a doua oară duminică, 17 martie, când a adus pe lume o fetiță. Gabriela Cristea este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda, împreună cu care mai are o fetiță, Victoria. Imediat după ce soția sa a născut a doua oară, Tavi Clonda a făcut declarații despre starea vedetei și a bebelușului lor.

Citește și

Aventurile fabuloase ale antrenorului de tenis Iulian Vespan. A fugit în Italia cu Adrian Voinea și a salvat-o de la moarte pe Alisa Kleybanova

 

Close
Închide
  Close