Mergi direct la conținut »
Cea mai sinceră declarație a Ancăi Țurcașiu. Ce a spus despre relația cu Gheorghe Gheorghiu
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cea mai sinceră declarație a Ancăi Țurcașiu. Ce a spus despre relația cu Gheorghe Gheorghiu

Cea mai sinceră declarație a Ancăi Țurcașiu. Ce a spus despre relația cu Gheorghe Gheorghiu

Cântăreața Anca Țurcașiu a făcut declarații despre viața sa, dar a vorbit și despre relața pe care a avut-o cu celebrul artist Gheorghe Gheorghiu cu mulți ani în urmă.

De Dana Aramă,

Anca Țurcașiu, care este căsătorită de peste 20 de ani cu medicul Cristian Georgescu, este considerată una dintre cele mai frumaose prezențe din peisajul showbiz-ului românesc.

Anca Țurcașiu, care are un băiat pe nume Radu, este o familistă convinsă și este foarte discretă în ceea ce privește viața sa personală. Cu toate acestea, într-un interviu pe care l-a acordat pentru postul de televiziune Antena 1, Anca Țurcașiu și-a deschis sufletul și a vorbit despre viața sa. Printre altele, vedeta și-a amintit și de relația pe care a avut-o, cu ani în urmă, cu binecunoscutul artist Gheorghe Gheorghiu.

„În Ploieşti am fost crescută de bunicii mei, pentru că era o curte imensă… Pe mine m-a cucerit tata cu poezia… Sunt un produs al muzicii din întâmplare… Eram fascinată de cum putea omul ăsta să compună (n.r. Gheorghe Gheorghiu). Dragostea nu mai ştiu de unde a apărut şi cum a apărut. A venit după mine în America, la un turneu… Semănam cu cei de la Abba.

Am mai plecat în turnee cu teatrul. Eu cred că am cărat la viaţa mea o sută de tone de bagaj. Mă mir că mai am coloană şi picioare, în condiţii de frig… Am îmbogăţit o grămadă de impresari. Iubirile astea vin şi trec. A fost frumos, a fost acelaşi job, aceeaşi meserie, dar parcă a fost într-o altă viaţă.

Dacă sunt măritată de 20 de ani, sunt cu Cristi de 21 de ani şi avem un băiat de 19 ani. Noi ne-am cunoscut în America… Mi-au făcut curte o grămadă (n.r. de bărbaţi)”, a povestit Anca Ţurcaşiu într-un interviu pentru emisiunea „Acces Direct”.


Citește și: INTERVIU/Andrian Candu, președintele Parlamentului din Republica Moldova: ,,Vrem să știm clar ce avem de făcut pentru a ajunge membri UE”/VIDEO


 

Close
Închide
  Close