De Mihai Niculescu,

Cezara Dafinescu a devenit apropiată de familia Ceaușescu, cuplul care a condus România înainte de Revoluție, mai ales datorită faptului că Zoe îi era colegă și i-a devenit repede confidentă, a povestit actrița în emisiunea Acces Direct de la Antena 1.

„Ea a relatat despre supărările fiicei dictatorilor, care se ducea la ghicit în cafea pentru a afla ce se întâmpla cu iubiții ei și de ce nu avea noroc în dragoste.

Am fost colege, a fost de vârsta mea, era un om minunat, că se spune, vai, ce făcea… Aiurea, era deșteaptă, era un copil bun. Am recitat pentru familia Ceaușescu, dar ei nu știau că eu sunt Marinela, după aia am fost actrița Cezara Dafinescu. Nu mă invita Ceaușescu, mă invitau ceilalți, care făceau programele… Co Zoe învățam engleză, era Zoe, eram eu la oră și Nicușor(Ceaușescu, n.r). Doamna Streșină Marta era înnebunită după ghicitori și exista un ghicitor faimos, Tănăsică, ghicea în cafea. Zoe avea mereu probleme, săraca, cu maică-sa. De câte ori iubea pe cineva, ea nu era de acord și dispărea câte un iubit și voia neapărat să afle, și zicea doamna Marta, să vină Tănăsică” a povestit Cezara Dafinescu.

Elena, Nicolae și Zoe Ceaușescu, de la stânga la dreapta

Ghicitul în cafea

Cezara Dafinescu a relatat și cum decurgeau ședințele de ghicit în cafea

Cu 40 de cazuri COVID la personal, managerul Spitalului Universitar spune că ”șefii de secție nu se înțeleg unii cu alții” și a decis ”imixtiune militară”
Recomandări

Cu 40 de cazuri COVID la personal, managerul Spitalului Universitar spune că ”șefii de secție nu se înțeleg unii cu alții” și a decis ”imixtiune militară”

 

„Venea în timpul orei lui Zoe, mă băgam și eu gâscă și Nicușor abia zicea mersi, și pleca și ne lăsa trei ore să stăm cu Tănăsică. Și ăsta era ciudat, era un mediu extraordinar de bun, se uita în abur de cafea, era bătrân și povestea. El zicea Daaa, uite, te văd undeva așa pe ceva așa de lemn. Spunea despre iubit, uite ai pe cineva cu G.” a mai relatat Cezara Dafinescu, spunând că în acel moment zâmbea, pentru că numele iubitului ei începea cu G.

Cezara Dafinescu a povestit despre rolurile ei în telenovelele „Lacrimi de iubire”, și „Vocea Inimii”, în cotidianul „Click”.

„Am acceptat rolul pentru că veneam după un eveniment tragic în viaţa mea (fostul soţ, Gelu Fronea, a murit într-un accident de motocicletă, n.r.). Un an de zile nu ştiam pe ce lume sunt, eram bulimică, am fost grasă. Şi am acceptat ca să ies în lume. Apoi am făcut şi serialul „Vocea Inimii”. Divorţasem de George Motoi şi m-am căsătorit cu Gelu Fronea. Cu George am rămas prietenă şi după aceea, mai târziu, în 2015, a murit şi el. Dar nu ne-am reîmpăcat. Cât a fost, a fost”.

Citeşte şi:

Colectiv: justiție, nu privilegii! | Și alți români au fost infectați în spitale și merită tratament gratuit

Documente | Conducerea școlii dintr-un sat din Galați e acuzată că face bani pe spatele copiilor săraci. Refuzi să dai bani pe meditații, ești amenințat cu repetenția!

Procurorul care a ținut polițiștii la ușa lui Dincă „și-a exercitat atribuțiile cu gravă neglijență”. Raportul Inspecției Judiciare, trimis la CSM

Temperatura la care noul coronavirus poate muri în doar câteva minute, în condiții de laborator
GSP.RO

Temperatura la care noul coronavirus poate muri în doar câteva minute, în condiții de laborator

Horoscop 6 aprilie 2020. Leii pot deveni ușor un exemplu pentru cei din jur
HOROSCOP

Horoscop 6 aprilie 2020. Leii pot deveni ușor un exemplu pentru cei din jur