De Mihai Niculescu,

Cezara Dafinescu a devenit apropiată de familia Ceaușescu, cuplul care a condus România înainte de Revoluție, mai ales datorită faptului că Zoe îi era colegă și i-a devenit repede confidentă, a povestit actrița în emisiunea Acces Direct de la Antena 1.

„Ea a relatat despre supărările fiicei dictatorilor, care se ducea la ghicit în cafea pentru a afla ce se întâmpla cu iubiții ei și de ce nu avea noroc în dragoste.

Am fost colege, a fost de vârsta mea, era un om minunat, că se spune, vai, ce făcea… Aiurea, era deșteaptă, era un copil bun. Am recitat pentru familia Ceaușescu, dar ei nu știau că eu sunt Marinela, după aia am fost actrița Cezara Dafinescu. Nu mă invita Ceaușescu, mă invitau ceilalți, care făceau programele… Co Zoe învățam engleză, era Zoe, eram eu la oră și Nicușor(Ceaușescu, n.r). Doamna Streșină Marta era înnebunită după ghicitori și exista un ghicitor faimos, Tănăsică, ghicea în cafea. Zoe avea mereu probleme, săraca, cu maică-sa. De câte ori iubea pe cineva, ea nu era de acord și dispărea câte un iubit și voia neapărat să afle, și zicea doamna Marta, să vină Tănăsică” a povestit Cezara Dafinescu.

Elena, Nicolae și Zoe Ceaușescu, de la stânga la dreapta

Ghicitul în cafea

Cezara Dafinescu a relatat și cum decurgeau ședințele de ghicit în cafea

CTP: ”Alegerile anticipate sunt o măsură de bun simț, utilizată acum de nesimțiți”. Ce spune despre Klaus Iohannis
Recomandări

CTP: ”Alegerile anticipate sunt o măsură de bun simț, utilizată acum de nesimțiți”. Ce spune despre Klaus Iohannis

„Venea în timpul orei lui Zoe, mă băgam și eu gâscă și Nicușor abia zicea mersi, și pleca și ne lăsa trei ore să stăm cu Tănăsică. Și ăsta era ciudat, era un mediu extraordinar de bun, se uita în abur de cafea, era bătrân și povestea. El zicea Daaa, uite, te văd undeva așa pe ceva așa de lemn. Spunea despre iubit, uite ai pe cineva cu G.” a mai relatat Cezara Dafinescu, spunând că în acel moment zâmbea, pentru că numele iubitului ei începea cu G.

Cezara Dafinescu a povestit despre rolurile ei în telenovelele „Lacrimi de iubire”, și „Vocea Inimii”, în cotidianul „Click”.

„Am acceptat rolul pentru că veneam după un eveniment tragic în viaţa mea (fostul soţ, Gelu Fronea, a murit într-un accident de motocicletă, n.r.). Un an de zile nu ştiam pe ce lume sunt, eram bulimică, am fost grasă. Şi am acceptat ca să ies în lume. Apoi am făcut şi serialul „Vocea Inimii”. Divorţasem de George Motoi şi m-am căsătorit cu Gelu Fronea. Cu George am rămas prietenă şi după aceea, mai târziu, în 2015, a murit şi el. Dar nu ne-am reîmpăcat. Cât a fost, a fost”.

Citeşte şi:

Colectiv: justiție, nu privilegii! | Și alți români au fost infectați în spitale și merită tratament gratuit

Documente | Conducerea școlii dintr-un sat din Galați e acuzată că face bani pe spatele copiilor săraci. Refuzi să dai bani pe meditații, ești amenințat cu repetenția!

Procurorul care a ținut polițiștii la ușa lui Dincă „și-a exercitat atribuțiile cu gravă neglijență”. Raportul Inspecției Judiciare, trimis la CSM

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”
GSP.RO

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”

Horoscop 18 ianuarie 2020. Fecioarele au o zi în care răbdare se epuizează
HOROSCOP

Horoscop 18 ianuarie 2020. Fecioarele au o zi în care răbdare se epuizează