În mijlocul unui an sabatic pe care și-a propus să îl ia, departe de job-ul din multinațională, Vlad Barbu a decis să participe la audiițiile „iUmor” și astfel a ajuns direct în finala acestui sezon. Obișnuit cu open mic-uri și deschideri pentru diverși stand-upperi cunoscuți, concurentul s-a decis să încerce experiența iUmor, cucerind astfel juriul și publicul cu numărul său.

„Cred că Vlad Barbu ar trebui să ajungă în finală pentru că este un tip foarte talentat”, a spus Maria Popovici, cea de-a patra jurată a ediției. „A fost foarte simpatic și mi-a plăcut foarte mult de el pentru că a avut cursivitate de-a lungul numărului”, a adăugat Mihai Bendeac.

Profund surprins de calitatea numărului prezentat pe scenă, Cheloo a spus: „Am crezut că ești invitat special”. Numărul de stand-up pe care Vlad Barbu l-a adus pe scena „iUmor” a fost și pe placul celor de acasă.

Diana Oprea, Cristian Denis, Andrei Mihăilescu, Luca Lombardo și Vlad Barbu au fost cei cinci concurenți care au intrat la votul publicului, însă Vlad Barbu a fost favoritul telespectatorilor. Audițiile sezonului 12 iUmor continuă duminică, de la 20.00, la Antena 1.

Urmărește-ne pe Google News