Mergi direct la conținut »
Corina Chiriac, cu fițuica la concert! "Este o melodie nouă. Trebuie să mă familiarizez"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Corina Chiriac, cu fițuica la concert! "Este o melodie nouă. Trebuie să mă familiarizez"

Corina Chiriac, cu fițuica la concert! „Este o melodie nouă. Trebuie să mă familiarizez”

Un moment care putea fi penibil s-a transformat într-unul amuzant, în timpul unui concert susținut de Corina Chiriac. Veterana scenei muzicii ușoare a urcat cu o fițuică pe scenă și a avut o explicație care i-a făcut pe spectatori să râdă și s-o aplaude.

De Florian Gheorghe,

 Mereu surprinzătoare, Corina Chiriac a făcut să vibreze Sala Palatului de aplauze, în weekend, iar asta chiar înainte să înceapă să cânte. Artista a pășit pe scenă cu o fițuică în mână și s-a scuzat în fața publicului că nu știe textul unei melodii.

Corina Chiriac, pe scena Sălii Palatului

Corina Chiriac, cu fițuica la concert. “Este o melodie nouă. Trebuie să mă familiarizez”

“Tocmai am scris-o, este o melodie nouă. Dar am modificat textul iar. A 14-a oară. Trebuie să mă familiarizez cu ce am scris adineauri”, a recunoscut artista de 69 de ani.

În afara acestui cântec nou, neașteptat intitulat “Grasa ține casa”, cântăreața a interpretat în fața a 4.000 de spectatori șlagăre precum “Ce dor mi-a fost”, “Ce mică-i vacanța mare” ori “Vino iubire înapoi”.

FOTO Corina Chiriac în culisele spectacolului ”Altfel”, alături de Paula Seling și Iuliana Tudor

Citește și: 

VIDEO/ Cătălin Botezatu face economie: se aranjează singur înainte de filmări. Zice că-i ia cel mult 4 minute

Close
Închide
  Close