Mergi direct la conținut »
Corina Chiriac, despre tragedia prin care trece Marius Țeicu. Cuvinte sfâșietoare
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Corina Chiriac, despre tragedia prin care trece Marius Țeicu. Cuvinte sfâșietoare

Corina Chiriac, despre tragedia prin care trece Marius Țeicu. Cuvinte sfâșietoare

Una dintre căntărețele generației de aur a muzicii românești, Corina Chiriac, este profund marcată de pierderea suferită de compozitorul Marius Țeicu.

De Dana Aramă,

Familia binecunoscutului compozitor Marius Țeicu trece prin cele mai cumplite clipe. Fiica compozitorului, Patricia Țeicu, a murit la vârsta de 41 de ani, răpusă de leucemie.

În urma ei au rămas soțul și doi copii minori. Trupul neînsuflețit al Patriciei Țeicu a fost depus la capela Izvorul Alb din zona Dristor a Capitalei, acolo unde prieteni de familie au venit să-i aducă un ultim omagiu.

Celebra cântăreață Corina Chiriac a transmis și ea un mesaj despre pierderea imensă suferită de compozitorul Marius Țeicu.

„Câteva cuvinte pentru Marius ți Rodica Țeicu… la pierderea Patriciei. Durerea este povârnișul unui munte abrupt care se ridică de netrecut în fața ta. Durerea este acea lacrimă pe care îngerul păzitor o împărtășește cu noi. Durerea este  unul dintre momentele când ne adresăm Domnului din cer. Durerea este amintirea clipelor de neîntors înapoi când eram împreună în dragoste adevărată. durerea este veșnica pomenire. Durerea este întâlnirea cu Acela care te poate ajuta să treci peste povârnișul abrupt al muntelui. Mai mult… nu știu…” , a spus Corina Chiriac.


Citește și: Marius Țeicu, primele declarații după moartea fiicei sale, Patricia: ”Nu a mai putut…”


 

Close
Închide
  Close