De Daria Maria Diaconu,

De mai bine de o lună Ioana Simion, în vârstă de 43 de ani, a părăsit domiciliul conjugal din Primăverii. Pentru că nu se mai simţea deloc bine în vila în care stătea cu Ilie Năstase, în vârstă de 73 de ani, bruneta şi-a închiriat un apartament cu două camere în zona Pipera. Zilele trecute, însă, cei doi s-au întâlnit și Ioana Simion i-a pus o condiție lui Ilie Năstase: i-a cerut să o lase să schimbe mobilierul şi să renoveze casa din Primăverii, iar apoi să facă o sfeştanie pentru a alunga energiile negative, notează click.ro.

”O schimbare e întotdeauna binevenită. Da, am vizitat mânăstirile din Moldova, l-am dus pe Ilie să îşi liniştească sufletul. El tot timpul îmi spune: ”Măi, femeie, până la tine nu am fost deloc la mânăstiri!”. Şi am observat chiar şi o schimbare la el. E mai liniştit, ceea ce contează foarte mult. Încerc să schimb ceva şi prin casă, vreau să fac totul după gustul meu. Renovăm puţin, schimbăm mobilierul în dormitor şi în living”, a explicat Ioana Simion pentru sursa citată.

“Ioana face bine ce face, ea a hotărât să facă această schimbare şi sunt de acord cu ea”, a declarat Ilie Năstase.

Citeşte şi:

Primăria Sectorului 3 ridică o stație de sortare a gunoaielor la 100 de metri de casele oamenilor din Cățelu!

Polițistul care a anunțat primul că „fetele dispărute din Caracal au fost găsite arse” este același care a vorbit ultimul cu Alexandra de pe un număr privat!

Mesajul regizorului Alexander Nanau după cel mai recent premiu câștigat de filmul Colectiv: ”Dacă vor o societate normală, oamenii trebuie să se implice”

O voce puternică a politicii Suediei, cea mai usturătoare GAFĂ despre România. Până și presa suedeză s-a amuzat
GSP.RO

O voce puternică a politicii Suediei, cea mai usturătoare GAFĂ despre România. Până și presa suedeză s-a amuzat

Horoscop 18 noiembrie 2019. Ce zodie are parte de o strângere de inimă
HOROSCOP

Horoscop 18 noiembrie 2019. Ce zodie are parte de o strângere de inimă