Mergi direct la conținut »
Cum ar fi fost Gabriela Cristea dacă ar fi avut băiat. "Le-a ferit Dumnezeu pe toate fetele"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cum ar fi fost Gabriela Cristea dacă ar fi avut băiat. "Le-a ferit Dumnezeu pe toate fetele"

Cum ar fi fost Gabriela Cristea dacă ar fi avut băiat. „Le-a ferit Dumnezeu pe toate fetele”

Vedeta de televiziune Gabriela Cristea a mărturisit că nu ar fi fost tocmai o soacră bună dacă ar fi fost mamă de băiat.

De Dana Aramă,

La emisiunea „Te iubesc de nu te vezi”, pe care o moderează la postul de televiziune Antena Stars, Gabriela Cristea a discutat cu una dintre participantele la show despre cum e să fii soacră.

În acest context, Gabriela Cristea a mărturisit cum ar fi fost ea ca soacră dacă ar fi avut un băiețel.

„Vă dați seama dacă mie îmi dădea Dumnezeu un băiat, ce soacră mare eram? Doamne, le-a ferit Dumnezeu pe toate fetele din lume de mine”, a spus vedeta.

Gabriela Cristea este o cunoscută prezentatoare de televiziune. De-a lungul timpului, vedeta a moderat numeroase emisiuni care au avut priză la publicul telespectator. În prezent, Gabriela Cristea moderează show-ul matrimonial „Te iubesc de nu te vezi„, de la Antena Stars. În plan personal,Gabriela Cristea este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda, împreună cu care are o fetiță, Victoria.  Vedeta și partenerul ei de viață urmează să devină din nou părinți de fetiță în primăvara anului viitor. Gabriela Cristea a mai fost măritată cu omul de afaceri Marcel Toader.

Citește și: Ilie Năstase s-a căsătorit cu iubita lui? Reacția fostului mare campion la zvonurile legate de cununia civilă (FOTO)

 

Close
Închide
  Close