Mergi direct la conținut »
Cum a putut Bianca Drăgușanu să se arate la fereastră. Ipostază de infarct
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cum a putut Bianca Drăgușanu să se arate la fereastră. Ipostază de infarct

Cum a putut Bianca Drăgușanu să se arate la fereastră. Ipostază de infarct

Bianca Drăgușanu s-a lăsat fotografiată într-o ipostază provocatoare în dreptul ferestrei. Îmbrăcată sumar, aceasta și-a arătat posteriorul în toată splendoarea.

De Dana Aramă,

 

Bianca Drăgușanu a stârnit numeroase comentarii cu cea mai recentă ipostază în care s-a afișat pe rețelele de socializare. Vedeta s-a lăsat fotografiată îmbrăcată sumar, într-un body, în dreptul unei ferestre. Bianca Drăgușanu a pozat în așa fel încât să-și scoată în evidență posteriorul. Comentariul făcut de ea lângă imaginea respectivă este unul neașteptat:

„Good morning ☀️ ?❤️ without fucking ## ???”.

„Așa ne saluți tu, cu c…l?”, „Cât de penală ești! Când o să crească fata ta mare cred că o să fie tare „mândră” de tine!!!”, „Oare o fi adevărat?”, i-au scris internauții.

Bianca Drăgușanu a apărut pentru prima oară la TV în urmă cu ani, la emisiunea Din Dragoste, pe care o prezenta Mircea Radu. A devenit cunoscută în lumea mondenă după ce s-a aflat de relația sa cu designerul Cătălin Botezatu. Ulterior, a avut o relație cu fostul fotbalist Adrian Cristea. Bianca Drăgușanu a fost căsătorită pentru o scurtă perioadă de timp, cu Victor Slav. După ce și-au reînnodat relația, din povestea lor de dragoste a rezultat o fetiță, Sofia Natalia. Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărțit din nou anul acesta. După separare, vedeta de televiziune și-a găsit liniștea în brațele unui tânăr plin de bani, Tristan Tate, însă povestea lor de amor nu a durat prea mult. În prezent, aceasta are o relație cu un bărbat pe nume Alex Bodi.

Citește și: Domenii cheie din Guvern, conduse de miniştri fără pregătire de specialitate: Un secretar şcolar la Interne, un designer la Apărare şi un inginer de la „parfumerie” la Fonduri Europene

 

Close
Închide
  Close