Mergi direct la conținut »
De ce nu apelează sora Elenei Gheorghe la o bonă pentru cei doi copii. „E greu, nu e uşor”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > De ce nu apelează sora Elenei Gheorghe la o bonă pentru cei doi copii. „E greu, nu e uşor”

De ce nu apelează sora Elenei Gheorghe la o bonă pentru cei doi copii. „E greu, nu e uşor”

Ana Pîrvulescu şi Elena Gheorghe au o relaţie specială. Cele două se înțeleg de minune și sar una în ajutorul celeilalte atunci când este nevoie.

Mai mult, acestea locuiesc una lângă alta, așa că lucrurile sunt mult mai simple. Sora Elenei Gheorghe a explicat de ce nu a apelat până acum la o bonă pentru fetița și băiețelul ei.

„Am avut-o ca bonă şi pe Elena. Noi cum avem apartamentele una lângă cealaltă, s-a întâmplat de foarte multe ori ca în prima parte a zilei să nu aibă treabă şi i-am dat un telefon să o întreb dacă poate să stea ea cu micuţa. A rămas Elena şi cu cea micuţă, şi cu Lucas şi cu cei doi ai ei. E greu, nu e uşor. Mă înţelege şi mă ajută foarte tare. Acum, de când e Paul acasă, rămâne şi el şi se descurcă extraordinar de bine. Mai vine şi mama din când în când. O să am nevoie la un moment dat, dar Ania este atât de cuminte… doarme de la 10 seara până la 10 dimineaţa”, a dezvăluit Ana Pîrvulescu, la Antena Stars.  Sora Elenei a devenit mamă în vara anului trecut.

Citește și

Cum se bucură de modificarea Codului Penal pedofilii condamnaţi şi violatorii rămaşi în libertate! Oferta deputaţilor: iei 10 ani de închisoare, faci doar 5

 

Close
Închide
  Close