MENIU CAUTĂ
, de Simona Josan

DECIZIA luată de VICTOR PONTA privind PLATA FACTURII LUI CIOABĂ la spitalul din TURCIA

Distribuie

Conform declaraţiilor făcute de premierul Victor Ponta, duminică seară, la Antena 3, familia lui Florin Cioabă va fi ajutată în limitele legilor noastre prevăzute pentru orice cetăţean român.
„M-au informat Ministerul de Externe şi domnul Arafat despre problemele care au apărut în Turcia vizavi de plata acelei facturi. Vreau să spun foarte clar, orice cetăţen român – eu nu fac vreo deosebire că e rege sau nu-i rege -, orice cetăţen român, în măsura prevăzută de lege şi în măsura posibilităţilor, încercăm să-l ajutăm (…) Nu pot să vă spun în acest moment decât că, atât cât se poate face pentru orice cetăţean al României, atât facem. (…) În măsură în care există anumite proceduri şi se înscrie într-un caz în care poate fi ajutat, atunci o facem. Nu vreau să fac vreo favoare. (…) Din bani publici, nu fac favoruri pentru nimeni. În cazul de faţă direct, probabil că va fi foarte dificil”, a declarat Ponta la Antena 3.
Florin Cioabă a murit duminică dimineaţă, în jurul orei 11. El suferise un infarct în urmă cu câteva zile, pe când se afla în vacanţă în Turcia, şi nu a mai putut fi salvat, deşi medicii i-au montat un stent.
 
 

Citește mai multe despre Florin Cioabă și Florin Cioaba a murit pe Libertatea.

Comentarii