Mergi direct la conținut »
Dieta cu care Corina Chiriac a slăbit 35 de kilograme. A avut ambiție ieșită din comun
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Dieta cu care Corina Chiriac a slăbit 35 de kilograme. A avut ambiție ieșită din comun

Dieta cu care Corina Chiriac a slăbit 35 de kilograme. A avut ambiție ieșită din comun

Corina Chiriac și-a dorit foarte mult să scape de surplusul de greutate și a ținut o dietă strictă cu ajutorul căreia a slăbit 35 de kilograme.

De Dana Aramă,

Corina Chiriac, a cărei mare dragoste a fost un interpret de muzică ușoară din străinătate, a avut și ea probleme cu kilogramele în plus.
A ținut o dietă și a reușit să slăbească nici mai mult nici mai puțin de 35 de kilograme într-o perioadă de un an și jumătate.

Corina Chiriac, care mărturisea că a trecut prin depresii crunte, a șinut o dietă personalizată. A apelat la ajutorul unui nutriționist, care a ajutat-o să ajungă la silueta mult-dorită. Nutriționistul i-a recomandat să țină un regim disociat, care consta în cinci mese pe zi, trei mese principale și două gustări între acestea.

“Găteam seara şi a doua zi plecam cu tot felul de castroane în care îmi puneam un copan de pui la grătar cu salată de varză albă, peşte la grătar cu spanac opărit, legume înăbuşite, caşcaval cu ardei gras. Şi astfel, între două filmări sau două drumuri, făceam pauză şi mâncam. Întodeauna aveam termosul cu ceai sau îmi cumpăram apă plată”, explica marea artistă într-un interviu.

Artista respectă cu strictețe anumite reguli și are grijă să nu facă excese de niciun fel.

“Alimentele dăunătoare le-am împuţinat… Nu mai am tentaţii mari, dulciuri mănânc rar. Prefer ciocolata de 80% cacao.

Nu mai fac excese, gust şi astfel mâncarea nu mai reprezintă o tentaţie pe care să nu o pot stăpâni”, mai spunea ea.


Citește și: EXCLUSIV/ Generali, masoni și naționaliști s-au adunat în Partidul Lege și Ordine: ,,Islamismul vrea să ne distrugă”/VIDEO


 

Close
Închide
  Close