De Petre Dobrescu, Marți, 12 martie 2019, 13:00

Doi ani și aproape patru luni au trecut de când Stela Popescu a dispărut fulgerător dintre noi. Până în prezent, Doina Maximilian, fiica adoptivă, singura moștenitoare legală a acesteia, a ținut cont de dorința actriței de a nu-i înstrăina bunurile. Însă, probabil copleșită de amintiri, este din ce în ce mai tentată să vândă proprietățile ce i-au revenit. Primul pe listă: un bloc cu trei etaje, care Stela Popescu visa să fie locul unde familia să se reunească.

Fiica regretatei actrițe a primit deja, conform unor surse, oferte de la o agenție imobiliară pentru blocul ridicat de regretata artistă în centrul Capitalei. Potrivit apropiaților, Doina Maximilian ia foarte serios în calcul această variant. Dar înainte de a bate palma, vrea să încerce, totuși, să caute chiriași.

Clădirea are apartamente de 100 de metri pătrați pe fiecare etaj. Iar investiția în ridicarea ei a fost de 300.000 de euro.

Vila de la Grădina Icoanei intră în renovare și e posibil să fie vândută

Doina Maximilian are în plan și să renoveze vila de lângă Grădina Icoanei unde a trăit mama ei, fie pentru a o scoate apoi la vânzare, fie pentru a putea locui în ea. De altfel, s-a mutat în respectivul imobil la scurt timp după moartea Stelei Popescu. Însă ulterior, s-a plâns că instalațiile vechi îi dau bătăi de cap și le-a spus apropiaților că vrea să se mute e acolo.

Blocul și casa aceasta nu sunt singurele moșteniri de care fiica artistei se desprinde; la câteva luni de la pierderea mamei sale adoptive, Doina Maximilian a lichidat, în instanță, Asociația Puiu Maximilian.

CITEȘTE ȘI:

MUȘAMALIZARE! Trei ani și niciun responsabil după moartea copiilor infectați cu E.coli. La copiii morți la Pitești s-au găsit infecții nosocomiale!