Mergi direct la conținut »
Doina Maximilian începe să vândă din averea Stelei Popescu! Negociază să dea blocul, posibil și una dintre casele din București
Entertainment Libertatea > Entertainment > Doina Maximilian începe să vândă din averea Stelei Popescu! Negociază să dea blocul, posibil și una dintre casele din București

Doina Maximilian începe să vândă din averea Stelei Popescu! Negociază să dea blocul, posibil și una dintre casele din București

Lăsat cu limbă de moarte ca loc de reîntregire a familiei, blocul ridicat de Stela Popescu va ajunge, cel mai probabil, pe mâini străine. Fiica adoptivă a regretatei actrițe, Doina Maximilian, e în negocieri pentru vânzarea acestuia.

De Petre Dobrescu,

Doi ani și aproape patru luni au trecut de când Stela Popescu a dispărut fulgerător dintre noi. Până în prezent, Doina Maximilian, fiica adoptivă, singura moștenitoare legală a acesteia, a ținut cont de dorința actriței de a nu-i înstrăina bunurile. Însă, probabil copleșită de amintiri, este din ce în ce mai tentată să vândă proprietățile ce i-au revenit. Primul pe listă: un bloc cu trei etaje, care Stela Popescu visa să fie locul unde familia să se reunească.

Fiica regretatei actrițe a primit deja, conform unor surse, oferte de la o agenție imobiliară pentru blocul ridicat de regretata artistă în centrul Capitalei. Potrivit apropiaților, Doina Maximilian ia foarte serios în calcul această variant. Dar înainte de a bate palma, vrea să încerce, totuși, să caute chiriași.

Clădirea are apartamente de 100 de metri pătrați pe fiecare etaj. Iar investiția în ridicarea ei a fost de 300.000 de euro.

Vila de la Grădina Icoanei intră în renovare și e posibil să fie vândută

Doina Maximilian are în plan și să renoveze vila de lângă Grădina Icoanei unde a trăit mama ei, fie pentru a o scoate apoi la vânzare, fie pentru a putea locui în ea. De altfel, s-a mutat în respectivul imobil la scurt timp după moartea Stelei Popescu. Însă ulterior, s-a plâns că instalațiile vechi îi dau bătăi de cap și le-a spus apropiaților că vrea să se mute e acolo.

Blocul și casa aceasta nu sunt singurele moșteniri de care fiica artistei se desprinde; la câteva luni de la pierderea mamei sale adoptive, Doina Maximilian a lichidat, în instanță, Asociația Puiu Maximilian.

CITEȘTE ȘI:

MUȘAMALIZARE! Trei ani și niciun responsabil după moartea copiilor infectați cu E.coli. La copiii morți la Pitești s-au găsit infecții nosocomiale!

 

 

Close
Închide
  Close