Mergi direct la conținut »
Drama lui Nuami Dinescu. De ce nu a putut face actrița copii. „Doctorul m-a salvat, dar cu consecințe”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Drama lui Nuami Dinescu. De ce nu a putut face actrița copii. „Doctorul m-a salvat, dar cu consecințe”

Drama lui Nuami Dinescu. De ce nu a putut face actrița copii. „Doctorul m-a salvat, dar cu consecințe”

Nuami Dinescu, cunoscută iubitoare de animale, a făcut dezvăluiri emoționante în cadrul emisiunii de la Antena Stars. Actrița a povestit calvarul prin care a trecut la vârsta de 27 de ani și ce veste cruntă i-a dat medicul.

Nuami a dezvăluit că a trecut pe lângă moarte când avea doar 27 de ani. Atunci a aflat că nu mai poate avea copii niciodată

„Singura care are dreptul să întrebe de ce nu am copii e mama mea, care ştie de ce era să mor în 1990. Am răcit pe vremea lui Ceauşescu şi după mai multe răciri sistematice am ajuns la doctor. Mi-au descoperit o afecțiune în urma căreia nu mai puteam face copii. Am trecut milimetric pe lângă moarte. Doctorul m-a salvat, dar cu consecințe. Când cineva îmi scrie de ce cresc câini și pisici mă înjunghie de două ori. Am avut o perioadă de depresie foarte grea. Aşa că ar fi mai bine să nu ne mai intereseze ce face celălalt…”, a povestit Nuami  în emisiunea lui Brancu, de la Antena Stars.

Citește și

INTERVIU nefardat cu președintele FRG despre situația dificilă în care se găsește gimnastica românească: „Degeaba așteptați minuni de la Răducan”

Close
Închide
  Close