Divorțul Andreei Marin de fizioterapeutul turc pare să o fi afectat și pe Lavinia Pîrva, aflată în situația de a deveni o posibilă victimă colaterală. Asta, cel mai probabil, după un scenariu SF, care ar presupune reînnodarea relației dintre Andreea și Ștefan.

lavinia-parva-stefan-banica-1024x768

Mai precis, separarea Zânei de Tuncay Ozturk îi aduce multe clipe de neliniște, se pare, actualei iubite a lui Ștefan Bănică junior. Asta pentru că Andreea, odată devenită femeie liberă, a început să-și sune fostul soț cu care are un copil, mult mai des ca de obicei, spun surse din preajma acestora. Ea îi vorbește despre programul Violetei, fiica lor, despre tot ce face aceasta, dar și despre cât de dor îi este de tatăl său.

Trucuri să-l țină aproape

Destul de supusă, chiar dacă nu-i convine, Lavinia nu-i reproșează nimic artistului, dar depune eforturi mult mai mari să-i facă pe plac și să nu iasă din cuvântul său. Mai ales că ea știe că partenerul ei nu acceptă în preajmă o persoană care încearcă să se impună.

Pîrva s-a pus pe slăbit, are mare grijă să fie cât mai feminină, petrece foarte mult timp în bucătărie, pentru a-i găti partenerului mâncarea sa preferată. Și, în același timp, își vede și de cariera sa și se poartă ca o mamă atunci când Violeta, fiica Andreei, are program de voie cu tatăl său.

Andreea marin, în tren, privește pe fereastră

Îl caută pe Bănică, îl evită pe Tuncay

Andreea Marin va avea primul termen la Judecătoria Buftea, în procesul de divorț cu Tuncay, pe data de 13 februarie. De când a anunțat că divorțează, ea l-a evitat cât a putut pe fizioterapeutul turc. Și-a separat toate afacerile de el și nu-i răspunde la telefon. În schimb, ea este cea care-l sună pe Ștefan Bănică, pentru a-i povesti despre fiica lor.

Citește și: Giani Kiriţă, suspectat de trafic de droguri 

Urmărește-ne pe Google News