MENIU CAUTĂ
16 Noi. 2014 18:29

EXCLUSIV | Marius şi Cristina Niculae divorţează după modelul naşilor!

Distribuie

Libertatea a aflat detaliile despărţirii de la Anca Bălăşoiu, avocata lui Marius Niculae.
Pot să vă spun că este vorba de culpa doar a unuia dintre ei. Nu se poate vorbi de o culpă comună. Clientul meu a fost cel care a înaintat divorţul, care se va realiza pe cale amiabilă, la notar', a declarat reprezentanta fotbalistului.
Custodia fiicei lor (n.r. – Maria Raisa, în vârstă de 3 ani) va fi una comună, chiar dacă în acte ea va figura ca stând la unul dintre părinţi', a continuat Anca Bălăşoiu.
Aceasta a afirmat că, de dragul copilei, Marius şi Cristina au luat o decizie la care puţină lume se aştepta.
Au luat o decizie de dragul fiicei
Fata este foarte legată de ambii părinţi. Este şi motivul pentru care cei doi soţi au luat decizia ca după pronunţarea divorţului să locuiască foarte aproape unul de altul. În acest fel, ei vor putea urma modelul naşilor, Mihaela şi Cristi Borcea, despre care se ştie că au divorţat, dar au amândoi grijă de copii', a explicat avocata.
Marius şi Cristina s-au căsătorit civil în 2000, iar cununia religioasă au făcut- o în 2008. Trei ani mai târziu, naşii lor s-au despărţit, dar au continuat să aibă o relaţie apropiată, Mihaela ocupându-se şi de afacerile fostului soţ, de când acesta a fost încarcerat pentru ilegalităţile comise în Dosarul transferurilor'.

Citește mai multe despre Cristi Borcea pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Liviu Dragnea, huiduit de un europarlamentar după discursul de la congresul PES
Comentarii