MENIU CAUTĂ
21 Aug. 2017 10:00

EXCLUSIV | Sora Deliei pregătește camera bebelușului. Primul nepot în familia Matache

Distribuie

Delia mai are doar câteva luni și devine mătușă. Sora sa cea mică, Oana, este însărcinată în cinci luni și se pregătește intens pentru venirea pe lume a bebelușului, despre care “simte” că va fi băiețel.

La sfârșitul lunii mai a acestui an, Oana, sora cea mică a Deliei Matache, s-a căsătorit cu alesul inimii ei, Răzvan Miheț. Nașii celor doi au fost chiar celebra cântăreață și soțul ei, Răzvan Munteanu. Oana este însărcinată în cinci luni și urmează să devină mămică peste puțină vreme. Bebelușul este primul nepot din familia Matache.

Sora cea mică a Deliei, Oana,  a făcut dezvăluiri în exclusivitate pentru Libertatea, despre sarcină, despre viitorul său bebeluș și despre cum se pregătește pentru venirea pe lume a primului ei copil.

Sarcina merge destul de bine și mă pregătesc intens pentru rolul de mămică. Nu știu ce sentiment va fi, dar sunt nerăbdătoare să aflu. Camera bebelușului este în desfășurare zilele acestea', ne-a mărturisit Oana Matache.

 

Complicații severe la începutul sarcinii

Oana Matache, care a luat doar jumătate de kilogram în greutate în cele cinci luni de sarcină, ne-a dezvăluit că a avut ceva probleme la început.

„Jumătate de kilogram am luat datorită antrenamentelor făcute la sală cu antrenorul meu. Pofte nu prea am, este totul în regulă… Am avut câteva complicații destul de severe la începutul sarcinii. Dar acum este totul în regulă. Dorm foarte bine noaptea”, ne-a mai dezvăluit sora cea mică a Deliei.

Ajutată de mamă să pregătească camera pentru bebe

Oana ne-a mărturisit că mama sa, interpreta de muzică populară Gina Matache, este cea care o ajută să facă pregătirile pentru camera bebelușului pe care urmează să-l aducă pe lume.

Mama mă ajută cu camera pentru bebe. Este nerăbdătoare să-și întâlnească nepoțelul. Încă nu știu ce o să-i luăm, pentru că nu știm încă sexul… Dar presupun că va fi băiețel. Simt asta”, a încheiat Oana Matache.

Comentarii