Mergi direct la conținut »
Faimoșii de la Exatlon au pierdut meciul. Ei au dezvăluit motivul înfrângerii
Entertainment Libertatea > Entertainment > Faimoșii de la Exatlon au pierdut meciul. Ei au dezvăluit motivul înfrângerii

Faimoșii de la Exatlon au pierdut meciul. Ei au dezvăluit motivul înfrângerii

Momente de tensiune, sâmbătă, la meciul dintre echipa Faimoșilor și cea a Războinilor de la Exatlon. Ambele echipe și-au dorit cu orice preț să stea o noapte la hotel pentru a ieși din câmp. Războinicii au fost cei care au câștigat, însă, jocul.

Războinicii au rămas doar șase, după plecarea Mihaelei Popescu. Chiar și așa, au reușit să preia conducerea scorului încă din prima rundă și au câștigat jocul de hotel cu scorul de 10 la 7.

Pentru că au fost învinși, faimosii vor sta o noapte la baracă, scrie kanald.ro.

Faimoșii au început să discute dsepre motivele pentru care au pierdut meciul, după ce au ajuns la baracă. Cu toții au ajuns la concluzia că se simt obosiți.

„Eu zic că dacă eram singurul care mă simțeam obosit sau că nu am vlagă, ziceam că poate am mâncat eu ceva sau s-a întâmplat ceva cu organismul meu, dar, din păcate, am fost mai mulți. Am fost doi, trei care am avut aceleași simptome”, a spus Ciprian Mariș.

„Este vorba de oboseală psihică, nu este neaparat vorba despre oboseală fizică pentru că de odihnit, ne odihnim. Ieri am stat toată ziua întinsă, m-am odihnit, m-am antrenat și am mâncat, am dormit, asta am făcut ieri toata ziua. Și totuși sunt obosită”, a spus Andreea Zaragiu.


Citește și:

Primele filmări de la Mărculești, lagărul care apare în documentele istorice găsite în dosarul ”Moscova 2”!

EXCLUSIV | Le dădeau alimente amestecate cu nisip! Dosarul „Moscova 2”, care reinventariază tezaurul românesc dus la ruși, conține și dovezi ale masacrului împotriva evreilor din Basarabia aflată în România Mare

Numele domnitorului român Șerban Cantacuzino a fost înscris pe încărcătoarele armei folosite în atacul din Noua Zeelandă, în care 49 de oameni au fost uciși / FOTO


 

Close
Închide
  Close